BENDE OP DE CAMPING, DE PARLEMENTSVERKIEZINGEN IN HET VERENIGD KONINKRIJK MET HET LICHT OP HOUTEN, LALEHAM EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 12 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Ter gelegenheid van de parlementsverkiezingen van vandaag in het Verenigd Koninkrijk weer eens een berichtje. Van Marc van Hoorn ontving ik de vraag of ik een Kasteel Houten ken. Houten is een plaats in de provincie Utrecht. In dit verband memoreer ik mijn correspondentie waarin de plaatsnaam Houten is vermeld: Liesbeth HalbertsmaVerschillen van inzichtenGebiedsuitbreidingGeluksgetalMessage to Bo-rent Succesfull PartyRequest for sponsoringGoede voornemensTeambuildingBevrijdingsdag in UtrechtRolls Royce Silver SeraphReisprogrammaHet Geheim van UtrechtBekostiging CervantesprojectOp reisFamilieberichtenSo und jetzt ein BavariaMijn 51ste verjaardag en Elton JohnSchittering van Spanje (2)Feiten, geen meningenNew London ChoraleDe bakens verzettenChampagneEton College aan de lijnMaand van de waarheidEerst het doel bepalen… dan de middelenDe Kracht van Het GeloofDe Hertogin van Neerbosch-OostInstituto Cervantes TechnologiesBuilding the holding IIBuilding the holding IIIKatholieke Universiteit NijmegenVerdere ontwikkelingenRetour Nijmegen-Wassenaar IRetour Nijmegen-Wassenaar IIIGebed zonder Van den EndeSluitstuk II van Gran HermanoInzake 28 septemberWedden op het winnende paardEuropese UnieOpmaat naar morgenWijkbezoek 17 februari 2004Jaarvergadering VDSN 2004Complimenten aan Van Holkema en Waren dorf Unieboek voor David CohenEen nieuwe lente een vertrouwd geluidHealing and ReconciliationThe Truce and nothing but The TruthReis naar Apeldoorn, Wijk bij Duurstede, Buren en DoornenburgSpider in the WorldWideWebOver de brug komenEerste FIAPE-congres in ToledoUnidad, Justicia y LibertadDe schoonste stad van NederlandTrevor Rees JonesHelicopterviewBericht van verhindering – – Jaarvergadering VDSN 2010 en andere wederwaardigheden en Jaarvergadering VDSN 2010. Ik denk hierbij ook aan de familienaam Van Houten en denk hierbij aan Colette van Houten van de Baak. Zij is vermeld in Voorbereiding bezoek aan Stiens, Belangrijkebondgenoot en Businessmodel. En Anneloes ten Houten-Memelink: en Halbertsma en Van der Heyden (1) en Halbertsma en Van der Heyden (2). In dit verband heb ik ook gekeken naar de opname van ‘Bende op de camping’. Ik ben benieuwd of daarmee de camping in Laleham is aangeduid. Deze camping aan de Theems treffen wij onder meer aan in HartoperatiesKoningschap 1Koningschap 2First anniversary of my mission to EnglandBrief aan R&M Research and MarketingTommy can you hear me?Letters on behalf of Lady Sarah McCorquodaleBevrijdingsdag in UtrechtDe paarse vlinder en het blauwe lichtPaars met Oranje –- Chili con carneDe Kracht van Het GeloofOrganiseren van het kapitaal van de toekomstOpmaat naar morgenEerste uitgebreide brief aan Prinses DianaHet Woord is thans aan Koningin ElizabethGast in ArnhemReport from The Seventh HeavenEl DiamantistaThe BiographerDe mannen van Diana Deel 2De verborgen agendaNederland-ArgentiniëMy secret missionVan Zandvoort tot Noordwijk ofwel Aan het strand stil en verlatenFeedback op Den Uyl en de Affaire LockheedVan Buitenveldert tot BuitenkaagDe Sleutel.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn documenten d.d. 11 december vanaf 5 januari 1991  mijn documenten d.d. 12 december vanaf 5 januari 1991: 1993 De langste brief van het jaar 1993 1995 Plan de empresa 1996 Perfect Match 1997 Jouw brief van gisteren 1998 Toekomstperspectief 2001 European Cervantes Foundation 2002 Opmaat naar morgen 2003 Vertrouwen Winnen 2004 Wederom Nieuw Licht 2005 Ruud West 2006 20061212 Bezoek aan de Valkhofvereniging 2007 Christmas, bruidspaar en Alma Cuypers of andersom 2008 Geagendeerde uitnodiging op komst 2009 De Bilt 2010 Huwelijksbootje 2011 Oud en Nieuw in Noordwijk. In dit verband meldt De Telegraaf vandaag Sarah Ferguson geeft schokkend interview aan Arabische Vogue.