EEN BOEDSTOLLENDE WK FINALE DAMES TUSSEN SPANJE EN NEDERLAND, KERKBEZOEK, NH HOTELS CERVANTES EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 15 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Bert van Marwijk kan het zich nog ongetwijfeld herinneren. Aan het eind van de verlenging gaf scheidsrechter Howard Webb uit het Verenigd Koninkrijk een doeltrap aan Spanje in plaats van een hoekschop aan Nederland waardoor Spanje in de dying seconds kon scoren. Scheidsrechter Webb is daarvoor nadien geridderd door Koningin Elizabeth.

Het was een bijzondere kerkdienst in het Holland Huis vandaag onder leiding van Ds Jos van der Sterre uit Deventer. De aandacht ging daarbij uit naar Lucas en Johannes de Doper. Direct na de kerstdienst. Op Tweede Kerstdag neem ik deel aan de kerstlunch van de NCCS in restaurant Antonio aan de Plaza del Remo in La Carihuela en op zaterdag 28 september in Don Canapé met de leden van de kerk. Ik heb Lucas op zijn verjaardag overigens mijn verhaal verteld over de postcodekanjer van 23 miljoen die indertijd op de postcode 6601 van het Frans-Spaans Instituut in Wijchen is gevallen. In Buitenhof zag ik de oprichter van de postcodeloterij in verband met het dertigjarig bestaan. Terzake memoreer ik mijn correspondentie die ik hierover heb gevoerd. Mijn hele systeem is immers op postcodes gebaseerd. Een goed idee indertijd van Napoleon Bonaparte: Holding LimitedOn Her Majesty’s ServiceTerug van bijna weggeweestHart van de organisatieBezoek aan de postcodeloterijCervantesfonds/Stichting WereldoudersVan Plan A naar Plan BUw post van 24 november 2009Jaarvergadering 2010 en andere wederwaardighedenUw verzoek voor een bijdrage voor HaïtiVerslag 2010 week 29Churriana en mijn handelsmerkStichting Cervantes Benelux en de Nationale PostcodeloterijDe betalingsverplichting van Wouter BosPostbus 689 opgeheven (1)Postbus 689 opgeheven (2) en Vitesse en het Beleidsplan Cervantes. Wellicht een goede financier voor de uitvoering van ons beleidsplan.

Gerechtigheid 16:31 Ik zag zojuist deze reportage van het wereldkampioenschap handbal voor dames tussen Spanje en Nederland op Resumen España 29-30 Países Bajos Mundial Balonmano femenino Kukamoto 2019 Ik noem dit gerechtigheid nadat een Britse scheidsrechter in Johannesburg het Nederlands voetbalelftal onder leiding van Bert van Marwijk het wereldkampioenschap had ontnomen door een foutieve beslissing. Desalniettemin was dat een historische ontmoeting. In dit verband kan ik mij verplaatsen in het verhaal van Johannes de Doper en Robert Long. 16:35 En het aardige is dat ze nu ook de naam Van der Heijden kunnen uitspreken. Opmerkelijk was daarbij dat onze Nederlandse dames daarbij zijn gesponsord door het Spaanse Hotelbedrijf NH als vermeld in NH Hotels Cervantes. Sport verbindt. Het brengt mensen samen. 20:58 Mijn keuze voor vanavond valt op J.Haydn: Concerto para Trompete e orquestra em Mi bemol maior.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Factuur uit Belize en mijn documenten d.d. 14 december vanaf 5 januari 1991 mijn documenten d.d. 15 december vanaf 5 januari 1991: 1992 Merklicentieovereenkomst 1996 Brief van uw secretaresseUw kenmerk F586.96Berichtgeving 1997 Koninginnendag december 1997 1998 Gerookte ZalmDe blauwe hoedBevestiging afspraakNew London ChoraleDe bakens verzetten 1999 Auto weg 2003 Back in The Netherlands 2004 BTW-nummer 2005 Iemand met een betoverende uitstraling 2007 Wampie 2008 Karin de Winter 2009 Oude en nieuwe spelers 2010 Nerja, Frigiliana en Almuñécar en 2011 The Real Number One.