VNO-NCW, FAMILIEBEDRIJF EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 19 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Het Opinieblad Forum van VNO-NCW wijdt vandaag aandacht aan het familiebedrijf. In dit verband memoreer ik aansluitend aan Het Licht op Herman Wijffels, Thom de Graaf en Paula Costas Alonso mijn correspondentie met onze werkgeversorganisatie Beleidsontwikkeling, Uw brief d.d. 29-3-96, Uw brief 96.00.370/Hst/dH, Verantwoord ondernemen, Sinterklaascadeau, Telegraafartikel, Sponsoring door bedrijfsleven, Cervantes Management Centrum (1), Cervantes Management Centrum (2), Welkom en Confederación Española de Organizaciones Empresariales (CEOE).

In dit verband memoreer ik mijn belangrijkste documenten waarin de term Familiebedrijf is vermeld: Corporate GovernanceSafety measuresCervantes Gestión EmpresarialPlea to Belgian lawyerFamilieBedrijf Bijeenkomsten Beurs GeldzakenBrief van 14maart 1997UitnodigingUw kenmerk NM 964/275 (5)DianaprojectSponsoring door bedrijfslevenVoortgangsrapportage (1)Kort gesprek met Professor J.G. KnolVoortgangsrapportageMy Lady DiProcedure 97 / 2152 BELEI R08 II G32 (4)MedeverantwoordelijkstellingTerugblik op 28 september 1997Procedure 97 / 2152 BELEI R08 II G32 (5)Terugblik en PerspectiefBrief aan Jacomine RavensbergenBrief aan R&M Research and MarketingVeiling 27 mei 1998Jaardonnatie 1998 (2)Oplossing financiële problemenInitiatieven/processtrategieënReisvoorbereidingenBrief Bezoek aan uw Franse ambgenootFaxbericht Bezoek aan uw Franse ambtgenootBezoek van uw Franse ambtgenootInstitute of English StudiesTerugblikken op de kroon op het werkSamenwerkingsvoorstelLicht op Rood, Oranje en PaarsDianazegelsThe People’s PrincessMachtsverschuivingenUw brief van 28 mei 1998WereldkampioenschapVerzoek om ondersteuningLiefde is de rekening betalen als hij blut isVerzoek om rectificatieDank aan de redactie van Beau MondeCervantesprojectHet Geheim van Paars en RoodRekeningnummer 2445588WatermanagementInzake Anthony JuliusCounsellinggesprekTwintig jaar Nederlandse Club Costa del SolRamschip SchorpioenRoyal Developments IJohn McKnightInstituto Cervantes TechnologiesTerug van bijna weggeweestRetour Nijmegen-Wassenaar IKoninginnendag 2000 in LeidenPoppetjes aan het dansenInzake 28 septemberEl mundo de mañana empieza hoyNieuwe start voor Gran HermanoWassenaar, Wassenaar, WassenaarOndernemerskwaliteitenhistorisch documentBack in The NetherlandsVerdere beleidsontwikkelingReis naar Apeldoorn, Wijk bij Duurstede, Buren en DoornenburgJohn and Diana their Quixotic QuestEl Gran Teatro del MundoEen belangrijk signaalAlles op een rijHart van de organisatieWitte rook voor klokkenluidersWaardebepaling handelsmerk Instituto Cervantes in de BeneluxA total eclipse of the heart en mijn documenten d.d. 19 december vanaf 5 januari 1991: 1996 London Visit 1997 Tuin 1999 The Lady strikes again 2002 The Launch of the 2002 Althorp Gift Range2003 Gedachten en inzichten in het dagboek 2004 Heydens initiatief 2005 Euroborg 2006 Drijvende krachten 2007 Van Worldonline tot Cervantesonline 2008 De Goffert ontploft 2009 Johan van Zuidam 2010 Van Torremolinos via Eindhoven terug naar de Keizer Karelstaden 2011 Valkhof Magazine en de SEAT Altea.