HET LICHT OP DE KLIKSPAAN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 20 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

De Klikspaan in Torremolinos verbindt mij in gedachten met de bar met dezelfde naam in Noordwijk. In dit verband memoreer ik aansluitend aan VNO-NCW, familiebedrijf en mijn documenten d.d. 19 december vanaf 5 januari 1991 mijn documenten waarin De Klikspaan is vermeld: Get your kick… in The Klik (1)  – Cordon bleu con salsa DianaJupiterRetrour Nijmegen-‘s-GravenhageVerdere ontwikkelingenKoninginnendag 2000 in LeidenContinuing storyFusiebesprekingen Koninklijke Luchtvaartmaatschappij met Iberia en British Airways klaarblijkelijk doorkruistVier jaar na mijn Royal Mission in Stratford-upon-AvonHemels einde Spaanse EU-TopSaunabezoek aan Hotel TritónBericht van de Lionsclub Maarn-MaarsbergenLetters to Diana Princess of Wales (10) voor Henk afgeleverd in De KlikspaanThe Court of Justice of NorthamptonTerugblikken en vooruitzien inzake oud-burgemmeester J. Drijber van ArnhemDe laatste slagBezoek aan Julio IglesiasBezoek aan Banco PopularReis naar Apeldoorn, Wijk bij Duurstede, Buren en DoornenburgNico wordt de chauffeurGroeten uit TorremolinosGet your kick… in The Klik (2)The Golden TriangleInbraak in de Nederlandse ambassade in MadridPersoonlijk onder onsjeGet your kick in the klik againDag van Blenheim PalaceUit de lucht gegrepenPaars met een geel randjeEen ritje naar UtrechtEverything I do, I do it for youHopelessly devoted to youTien jaar nieuwe economieDavid, Paula and MarySalon DulcineaBert VerduijnBij de veertigste verjaardag van Kroonprins Willem-AlexanderTien jaar na mijn Royal Mission in Stratford-upon-AvonA real gentlemanDe springplank naar Latijns-AmerikaEdward van CuilenburgSBS6 in de foutVerbinding verbrokenEl Open ArmsThe Flying DutchmanAangetekende brief aan statutaire vestigingBevrijdingsdag 2009 Operatie Zuid-AmerikaThe Flow in TorremolinosGelukwens aan de Honorair Consul van het Koninkrijk der NederlandenNoordwijk aan de zuidkustIn Alkmaar begint de VictorieExeter en de strijd om de troonTiffany’s in TorremolinosHertfordshire en Rosa MoncktonDe betalingsverplichting van Wouter BosVerstrekte exemplaren Letters to Diana Princess of WalesAzerbeijan wint Eurovisie Songfestival en Ajax kampioen van NederlandHet gemeenschappelijk maken van informatieVeertien jaar na de fatale gebeurtenissen in Saint TropezGriekse parlementsverkiezingen en Portugal-NederlandI stick to my Core Business en mijn documenten d.d. 20 december vanaf 5 januari 1991: 1994 Over de lange termijn doelstelling 1996 Uw kenmerk SMO.PT/96.257  – Kerst in Friesland  – Feedback 1997 Procedure 97 / 2152 BELEI R08 II G32 (5)Christmas 1998 Vorstelijke Zaken 1999 Werkvuur 2002 Málibu date 2003 Alexander Weijts uit Lathum 2004 Het Echte Testament (1) 2005 You are The One, My Number One 2006 Een nieuw begin 2007 Lichtblauw 2009 Bart Cossey en Vitesse 2010 Kerstboom gekocht 2011 De politicus van het jaar 2011 en andere wederwaardigheden.