HET LICHT OP NORTHAMPTON EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 23 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Northampton is vermeld in Taak en samenstelling van de Raad van BestuurAlthorpKing’s College Cambridge, Althorp House and St. Mary’s Church in WarwickLetters on behalf of Lady Sarah McCorquodale Spencer Sister of DianaThe Court of Justice of NorthamptonBerichtgeving aan de County Court of Northampton en het Haags Juristen CollegeBeëindiging lidmaatschap Lionsclub Maarn-MaarsbergenWodan in Sitio de CalahondaDon Quijote en Study TravelNiels Stemerdink en LenaBericht aan de directie 001Bij de 41ste geboortedag van My LadyBericht aan de directie 002Bericht aan de directie 004Bericht aan de directie 007Terugblik en vooruitzienBritten herdenken DianaIn Memoriam Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Claus der NederlandenPromotie en finishing touchDe preek van FreekInzake 31 augustus 2003My Royal MissionOp weg naar SegoviaEl Gran Teatro del MundoAlles op een rijLady SpencerThe Biographer  – Brieven van Het Koninklijk Huis van NederlandEarl Charles Spencer en Ronald BlankensteinOns WereldelftalJuridische zakenFamiliekastelenCarta de recomendaciónElka Stegeman en het Haags Juristen CollegeWerkgelegenheidsplanReactie op Claim No. 7 JN 21469 van de County Court St. AlbansClaim No. 7 JN 21469 (1)  – Koos Samson en de Cervantes Management Group in AlthorpHet Haags Juristen College en Huis ter DuinSpaanse diploma’s en getuigschriftenChristmas, bruidspaar en Alma CuypersBijeenkomsten voor hispanisten in Utrecht en MadridClaim op HarrodsAlthorp RevivalNoordwijk aan de zuidkustBezoek aan FuengirolaMarcel Boekhoorn, The Ritz en de Nationale Ondernemingsprijs Koning Willem IBericht uit de Verenigde Staten inzake Letters to Diana Princess of WalesPhil Spencer in NorthamptonDe vooravond van een nieuwe tijdVeertien jaar na een bijzondere kerst in FrieslandVeertiende verjaardag van mijn eerste bezoek aan St. James’s PalaceEen Heydense Tweede Paasdag en Sergeant David SharpSauna De Heuvelrug en de Lions (1)  – Sauna De Heuvelrug en de Lions (2)Excalibur, het zwaard van Koning ArthurGuillaume Lesèvre, Haags Juristen College en Koninklijke DienstBrieven en faxberichten ‘on behalf of’Als een Koning.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Mijn documenten d.d. 22 december vanaf 5 januari 1991 mijn documenten d.d. 23 december vanaf 5 januari 1991: 1992 ‘Gespreksrapportage’ ter attentie van Voorzitter J.W. van Aalst van de Stichting Cervantes Benelux te ’s-Gravenhage‘Gespreksrapportage’ ter attentie van Penningmeester A. Veltman (ABN-AMRO) van de Stichting Cervantes Benelux te Amsterdam 1994 Van malafide naar bonafide aspiraties (maandag 4 november 2019. Om misverstanden weg te nemen: ik heb nooit malafide aspiraties gehad. Ik heb ze voortdurend bestreden.)‘Uw reactie op mijn schrijven 10.8911 ter attentie van de redactie van De Telegraaf 1997 Westminster Abbey, Christie’s and The Leicester Arms 1998 Ontbijtmuziek 1999 Wisselende contacten 2002 Rudolph 2004 Cervantes Television 2005 Koortsachtige onderhandelingen 2006 Coupe Lucaya 2007 De brug naar Zuid-Amerika 2009 NH Hotels of Bilderberggroep en 2011 Ondernemen in 2012.