MENSAJE DE NAVIDAD DE SU MAJESTAD EL REY EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 24 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Aansluitend aan mijn bericht Het Licht op Northampton en mijn documenten d.d. 23 december vanaf 5 januari 1991 ben ik naar de sauna van Hotel Amaragua gewandeld. Voor mijn 28ste bezoek van dit jaar. Onderweg had ik een toevallige ontmoeting met een van de hoofdpersonen uit de tv-serie La Carihuela. De man met de Zuid-Afrikaanse boerenhoed. Van het verhaal van de camper. In de sauna was het opnieuw een Zweedhut. Ik had er een gesprek met een 83-jarige Spanjaard uit Barcelona. Onder meer over María Dolores Ferrer Velasco. Hij viert vandaag zijn 83ste verjaardag in het hotel. Hij heeft meer dan veertig jaar in het Zwitserse Konstanz gewoond en zijn enige zoon is bankdirecteur van een bank in Genève. Ik heb hem van mijn geschiedenis met betrekking tot Hotel Amaragua op de hoogte gesteld vanaf de bijeenkomst in het Malaca Instituto in de tweede week van november 1985. Onder meer inzake Expolangues in Parijs, Pitman in Londen, Bob Burger, Victoria Pitman en de relatie met Diana Spencer.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 24 december vanaf 5 januari 1991: 1997 Evensong in St. Paul’s Cathedral and Westminster Abbey 1999 Eeuwafsluiting 2002 Eigen communicatiemedium 2003 My Lady’s Last Will 2006 Once in Royal David’s City (1) 2007 Once in Royal David’s City (2) 2009 The Queen 2010 Carols from King’s en 2011 Kerst in Friesland en Soestdijk.

In dit verband lees ik vandaag in De Telegraaf: Queen wil harmonie maar Harry en Meghan buiten beeld. Zij zal inderdaad een keer voor de waarheid moeten uitkomen. Ofwel La Vérité.

Mensaje de Navidad de Su Majestad El Rey