SHERLOCK HOLMES, MIJN DOCUMENTEN D.D. 29 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991 EN HET LICHT OPNIEUW OP GIBRALTAR EN DE PARADOR DEL GOLF

Gisteren hebben wij met de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa del Sol de kerstmaaltijd gevierd in Don Canapé. Tijdens mijn wandeling passeerde ik op de Plaza de la Nogalera het recentelijk geopende restaurant Sherlock Holmes. In dit verband memoreer ik aansluitend aan 23d engagement day: mijn documenten d.d. 28 december vanaf 5 januari 1991 mijn documenten waarin Sherlock Holmes is vermeld: Attending the choral evensong at Westminster AbbeyMessage from the Economic Development Manager of Stratford-upon-AvonDank aan Prinses MargrietJohn McKnightVordering op VitesseJohn and Diana Their Quixotic Quest en mijn documenten d.d. 29 december vanaf 5 januari 1991: 1996 Bruggen slaan 1997 FotoElizabeth 1998 SchadeafhandelingMahler 1999 Melrose en Galashiels Terugblik op 28 december 1999 en Vooruitblik op ‘Over the border’ 2003 Vermiste foto’s 2004 De Kern van De Zaak 2005 Herman Veenendaal 2006 The Queen’s Castle 2007 Evita 2009 Jankees Meijnen en De Horsten in Wassenaar 2010 Sleutel 149 2011 Ellecom en Sjaak van Gemerden

13:55 Flitsbericht ontvangen: De mooiste momenten van 2019 met onder meer een bezoek van Máxima en Willem-Alexander aan Hoogeveen en Dwingeloo. Prins Bernhard, Pieter Christaan, Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven aan De Hollandse 100. Prins Harry aan Den Haag. Prinses Beatrix en Prins Charles aan de herdenking van operatie Market Garden en Paul R(h)em aan de bollenstreek. 18:32 Na dit te hebben opgetekend heb ik het laatste saunabezoek van dit jaar gebracht in Hotel Amaragua. Ik sprak er met de man uit Zweden opnieuw over mijn ontmoeting met Prins Carl Philip van Zweden en een Zweedse Generaal op 22 juli 2000 en in de saunacabine met een jongeman uit Gibraltar en zijn Spaanse vriend uit Málaga. Daarom memoreer ik nog eens mijn correspondentie waarin Gibraltar is vermeld: Correctie van mijn fax van 20:59Letter from The Prince of OrangeCounsellinggesprek op de Baak te NoordwijkLicht op Rood, Oranje en PaarsMachtsverheffenUitnodigingFoto uit GranadaStartblokkenBericht van het Haags Juristen CollegeCounsellinggesprekBezoek aan GibraltarBankgarantie geannuleerdHet lichtschip is verdwenenCervantes Recruitment and SelectionNieuw telefoonnummerMain Street in GibraltarRetour Nijmegen-Wassenaar IIEspaña-Nederland-InglaterraQuestion 28 De proef op de somDynastie van HeydenBij The fifth anniversary of my first engagement after my divorceThe only legal truth about DianaBericht uit De Zevende HemelEuropese ontwikkelingenWerkverslag Spanje 2004.01Complimenten aan Van Holkema en Warendorf Unieboek voor David CohenDiana our beloved partnerReis naar Apeloorn, Wijk bij Duurstede, Buren en DoornenburgEl Gran Teatro del MundoZeven jaar ongehuwd weduwnaarWerken met ontwikkelingstrajectenCoquille de St. Jacques  en Experiencias Hispánicas. 21:17 Na verlaten van Hotel Amaragua werd ik in de Calle del Remo aangesproken door een Frans echtpaar in een camper die mij de weg vroeg naar de Parador del Golf. De Parador del Golf is onder meer vermeld en Tiffany’s in Torremolinos: Van Plan A naar Plan B.