HERKENBAAR LEIDERSCHAP EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 30 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Sherlock Holmes, mijn documenten d.d. 29 december vanaf 5 januari 1991 en het licht opnieuw op Gibraltar en de Parador del Golf  en mijn toevoeging Bruggen slaan ontving ik in dank de nieuwjaarswensen van Spaans Levende Talen. Vervolgens zag ik vanmorgen een gesprek in Buitenhof over Nieuw Leiderschap: Open, transparant en authentiek. Ik citeer: “Leiderschap van de toekomst Aan het einde van het jaar waarin het vrouwenquotum door het parlement geloodst werd en waarin bedrijven gevraagd werd meer maatschappelijke verantwoording af te leggen, is het tijd voor een gesprek over het leiderschap van de toekomst. Om welk type leiders vraagt de volgende generatie? We spreken erover met Faiza Oulahsen, programmadirecteur van Greenpeace, en met Talitha Muusse, oprichter van Blikverruimers. Zij zorgt dat de stem van jonge medewerkers gehoord wordt in de boardrooms van grote bedrijven.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten waarin de term ‘leiderschap’ is vermeld: Taak en samenstelling van de Raad van BestuurVoorbereiding bezoek aan LeeuwardenDe langste brief van het jaar 1993Het Stadshart van ZoetermeerBerichtgevingWereldkampioenschapAlgemene beschouwingenOrganiseren van het kapitaal van de toekomstInternationale aspecten van het Openbaar BestuurPersoonlijkheidstest van U. Mirovic in Zeist en carrièreplanningBuilding The Holding IVKabinet valt vanmiddagBericht aan de Directie 003My Dear Royal HighnessEerste uitgebreide brief aan Prinses DianaVruchtbaar weekendHernieuwd bezoek aan Harrods?Nieuwe woningI hope you don’t mindCongratulations on your 66th birthdayVan Brussel naar Buenos Aires en terugNico wordt de chauffeurInspirerend leiderschapAlles op een rijTerug in De Zevende HemelYou are The One My Number OneMarjolein Bartelds en Yoyo OlivierNieuwe statistieken februari 2006Herstel van de monarchie in ItaliëTien jaar na datoJohn KotterEis tot schadevergoedingen aan bij 31 augustus 1997 betrokken partijenAandachtspunten zaterdag 20 januari 2007Cervantes Verzekeringen en Onroerend GoedWillem-Alexander en Máxima vijf jaar getrouwdThe streets of LondonOp weg naar Valentijn 2007De HoofdzaakMoszkowiczBankenfusiesOntwikkeling Bank CervantesMinister Verhagen bezoekt de Verenigde Staten van Noord-AmerikaPrincesa Diana en Erna Zwart in BrummenBij het overlijden van Boris JeltsinVan zwaarwichtig belangBalmoral en Juan VillalongaVerbeter de creativiteit door een schop in de grondThe end of a dream, the beginning of a new oneLonden-ParijsHotel Cervantes gerenoveerdHoogtijdagen der Nederlandse diplomatieNieuwe Spaanse Collega: Carmen CaffarelWerkgelegenheidsplanTien jaar na verzoek om goedkeuring huwelijk met DianaMorgen is het weer PrinsjesdagKeuzeprocesEen appeltje met iemand te schillen hebbenHet Haags Juristen College en Huis ter DuinHet wachten is thans op de totstandkoming van de CervanteskringGran Hotel CervantesCarambaVan Madrid naar Buenos AiresEd Hagendoorn en Steven SpielbergMirjam BemelmansHillary en Obama samen rond de VeteranendagHerrijzend ValkhofLedenvergadering Valkhofvereniging 2008Golden Globe voor Steven SpielbergVan Wassenaar naar Buenos AiresDe koersen stijgen weerDe keuze is gevallen op Steven SpielbergNieuw Licht op Brussel Deel 1De eerste president van de Europese UnieUtrecht 1 juni 1997 tot en met 31 januari 1999 en Burgemeester OpsteltenNieuw Licht in NoordwijkRoyal Cervantes Airlines in de maakBericht van Sint NicolaasOude en nieuwe spelersSchavuit van Oranje Deel 3Christie’sOp weg naar 18 juli 2010Informatievoorziening maart 2010Verbinding met het internet verbrokenHet woord is thans aan Ernst Hirsch BallinRussische belangstelling voor FC Cervantes ArnhemRondom Paleis Huis de Voorst te EefdeSylvia Tóth en het Instituto Cervantes BeneluxPrinses Máxima 40 jaar en Thomas Triebels 47 jaarEn un momento dado y algo sobre las tres castasAlgemene Beschouwingen en de OnderwijsraadReinildis van Ditzhuyzen en Liesbeth SpiesBeatrix, Oranje onder vuur Deel 3 De omwentelingBlauw Bloed en het Landgoed HeyendaelThe iron lady uit Grantham en makelaar Soeteman uit NijmegenAd Kreuger en het adres Neude 30C in UtrechtMr Hans van den Broek en het restaurant van James Hewitt in MarbellaDe la edad conflictiva en De Dukendonck in NijmegenHotel Robledo in Gijón en mijn documenten d.d. 30 december vanaf 5 januari 1991: 1996 VorderingActieplan 1997 Inzake 14 januari 1998 1998 First Day Cover 1999 Die Letzte Rose Vertolking door André Rieu 2000 Feliz Año Nuevo 2001 2002 Samenwerking 2003 Nieuwe woning 2004 Hello Marie-Lou 2005 De laatste brief van 2005 2006 The Queen in Orange 2007 Opnieuw aandacht voor ‘De Nieuwe Adel’ 2009 Vuurwerk 2010 Nieuws uit Argentinië en 2011 Noordwijk.