BLAUW BLOED VANUIT WARMOND EN KASTEEL DUIVENVOORDE EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 31 DECEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Herkenbaar leiderschap en mijn documenten d.d. 30 december vanaf 5-januari 1991 heb ik nog even teruggeblikt op het gesprek met Faiza Oulahsen en  Talitha Muusse. Faiza is geboren in 1987 en Thalita in 1991. Ik vond het opmerkelijk dat zij gedachten over leiderschap naar voren brachten waarmee wij al vanaf hun geboortejaren hebben gewerkt. Mijn aandacht ging daarbij met name naar het begrip authenticiteit. Gedachten verspreiden zich snel… Vervolgens heb ik de laatste uitzending van dit jaar 2019 van Blauw Bloed gezien vanuit Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten en beelden uit Warmond. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Warmond is vermeld: Federico García LorcaLiefde is de rekening betalen als hij blut isBijzondere uitnodigingToekomstperspectiefGet your kick… in The Klik (1)De Baak eens verzettenRoyal Developments IRetour Nijmegen Wassenaar IIIHart van de Europese UnieVan Gaal en Nieuw ElanHart van de organisatieNun komm der Heiden HeilandTopsalaris en het Accoord van Eton CollegeAlhambraAlle ogen zijn gericht op…Verhalen van The Number OneThom de Graaf uit WarmondManuel Múñoz Ruiz, Jan Willem Tijssen, Kees Bakker en De Vrienden van VitesseHillary Clinton heeft zich klaarblijkelijk vergistYo soy el fundador del Instituto CervantesSchokkend berichtZeven en veertigGeorge Görtemöller, Carla Peeters en Frits WiersemaInzake Cervantesonline.euBezoek aan TorreblancaHuis De Voorst in EefdeABN-AMROPlus Ultra againOude en nieuwe spelersRijkman GroeninkMijn ervaringen met Maxime Verhagen, Marjo Eurlings en Hillary ClintonBewijs Teken van Leven en The Diana InquestFelicia makes the differenceVitesse en het beleidsplan CervantesVan Boldrik en het Sports PalaceThom de Graaf vertrekt als Burgemeester van NijmegenBericht voor de Economische Studentenvereniging NijmegenSint Nicolaas en het huisje van Jan SteenWie wordt de nieuwe Burgemeester van Nijmegen?ABN-AMRO, Eton College en het bericht van Mr Ingeborg MusscheSports Palace en mijn documenten d.d. 31 december vanaf 5 januari 1991: 1996 Terugblik en Perspectief 1997 Goede voornemens 1998 Happy New Year 1999 Hogmany in Kelso 2002 Goede Jaarwisseling 2003 Analyse van het boek van Paul Burrell 2004 Vooruitblikken 2006 Het laatste Bericht uit de Keizer Karelstad in het jaar 2006 2007 Prettige Jaarwisseling 2009 Tessa Rodenhuis 2010 Een samenhangend stelsel van educatieve voorzieningenen 2011 UitwaaienIk hoop van ganser harte dat het Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux, Business Plan United Kingdom en Plan de Empresa in 2020 in eendrachtige samenwerking tot uitvoering zal worden gebracht en ik mijn verantwoordelijkheden kan gaan overdragen aan een nieuwe generatie.

Feliz Año 2020Happy 2020 Gelukkig 2020

John van der Heyden Voorzitter Stichting Cervantes Benelux