MADRID REAL EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 3 JANUARI VANAF 5 JANUARI 1991

Om 06:00 ging de wekker. Met de trein van 07:05 naar María Zambrano gereisd. Vertrek AVE 08:00. Aankomst Madrid Puerta de Atocha Met de metro naar ons logeeradres. Station Tribunal. Na mij te hebben geïnstalleerd zijn we naar de Plaza de España gewandeld. Het monument voor Cervantes stond in de steigers en het gehele park was ontoegankelijk gemaakt. Via de Gran Vía naar het Pradomuseum gewandeld. Er stond een dermate lange wachtrij dat het niet de moeite loonde om het museum te bezoeken. Vervolgens per bus naar het Bernabéustadion gereden van Real Madrid. Ik werd er vriendelijk te woord gestaan. Per metro terug naar de wijk Fuencarral. Koffie gedronken in een naar Benito Pérez Galdós genoemde bar. De schrijver van Doña Perfecta. Vanaf 20:00 paella valenciana gegeten in een naburig restaurant.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Mijn documenten d.d. 2 januari vanaf 5 januari 1991  mijn documenten d.d. 3 januari vanaf 5 januari 1991: 1997 ‘The Project of Projects’ on behalf of The Princess of WalesFaxbericht ‘Oprichting Instituto Cervantes Holding’ ter attentie van het Management van TopStart te Nijmegen 1998 ‘Procedure 97 / 2152 BELEI R08 II G32 (7)’ ter attentie van de Griffier van de Arrondissementsrechtbank Utrecht Sector BestuursrechtOperation Fifth Rose 2000 Edinburgh Castle and Thirlestane Afscheid van The Borderland in The Buccleuch Arms 2002 Floris van Pallandt nieuwe topman van Transavia Airlines 2004 Confirmación de llegada 2005 ‘Over de brug komen’ ter attentie van de Voorzitter van de Valkhofvereniging en Valkhofstichting te Nijmegen‘Nous Maintiendrons’ ofwel ‘Wij bewaken samen Het Fort’ 2006 Earl Charles Spencer en Ronald Blankenstein 2007 Big Apple 2008 ‘www.cervantes.nu’ ter attentie van de systeembeheerder van PINS Internet 2009 Het in 1991 beoogde doel in zicht 2011 Het verlossende woord en 2012 Naar huis met Transavia.