OPNIEUW SOESTDIJK, MIJN DOCUMENTEN D.D. 8 JANUARI VANAF 5 JANUARI 1991, BORIS JOHNSON EN EEN DAME UIT EEFDE DIE HEEL WAT BIJZONDERS BELEEFDE

Langs deze weg wil ik u als Voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux een gelukkig, gezond en voorspoedig 2020 toewensen. Het nieuwe jaar is voor mij heel bijzonder ingezet. Het afgelopen weekend heb ik met mijn beide zoons en oudste kleinzoon een historisch bezoek gebracht aan Madrid en El Escorial. Mijn Britse hulp heeft gistermorgen van 10:00 tot 12:00 mijn appartement schoongemaakt. Zij heeft de neiging af en toe wat zaken van plaats te veranderen. Gisteren heeft zij op het aanrecht een glas met het opschrift ‘Soestdijk’ achtergelaten. Daarom memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Herman Wijffels, Annual Return, Confirmation Statement Instituto Cervantes Ltd en mijn documenten d.d. 7 januari vanaf 5 januari 1991 mijn bericht DEADLINE VRIJDAG 28 JUNI 2019 13:00 PIA DIJKSTRA EN ELCO BRINKMAN IN HET TELEVISIEPROGRAMMA PAUW, HET LICHT OP SOESTDIJK EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 28 JUNI VANAF 5 JANUARI 1991 In dit verband lees ik Brief-onthult-favoriete-gerecht-prinses-diana Een brief van prinses Diana in 1981 onthult het lievelingskostje van de prinses. Het favoriete gerecht heeft ook alles te maken met een goed doel. Een liefdadigheidsinstelling in Johannesburg vroeg in 1981 aan beroemde mensen naar hun favoriete recepten. Sommigen schreven, net als prinses Diana, een brief terug. De recepten werden gepresenteerd in een kookboek, waarvan de opbrengsten ten goede kwamen aan een verzorgingshuis voor geestelijk gehandicapten. De uitkomst volgens The Mirror: prinses Diana was dol op het Oost-Europese gerecht Borsjtsj, een soep van rode bieten, yoghurt, uien, bouillon, melk, zure room, zout en peper.” Opmerkelijke afwezigen in Windsor Castle en Buckingham PalaceAd Kreuger en het adres Neude 30C in UtrechtKen Wharfe, Richard Kay en Andrew MortonRocío en RajoyDe Nederlandse Club Costa del SolOpsomming documenten met betrekking tot Mr Abraham MoszkowiczValleymooreWat doen wij met Paleis Soestdijk? Herman Wijffels: De weg vooruit is nooit de weg terugEngagementSpeciale aandacht voor mijn boek op Diana’s 51ste geboortedagDe La Edad Conflictiva en De Dukendonck in Nijmegen‘t Goude Hooft gerenoveerdPedro Fernández MontesBericht van Ronald Smit en Raymond Borsboom van Paleis SoestdijkPasta met Gerookte ZalmAmbassadeur Jonkheer E. Röell, Theo Douma en Buckingham PalaceEton en Eton CollegeEinde London 2012Nieuwe Start Blauw BloedPrinsjesdag 2012Het landgoed van Julio IglesiasDoña Rosalía Romero en het Prinses Diana StadionNaar het beoogde doel.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 8 januari vanaf 5 januari 1991: 1997 Request for helpThe nation decides 1998 Regeren is vooruitzien 2000 Afronding dossier BreukerNew Age 2001 Abide with me 2002 Met Man en Macht 2004 Gesprek met P.V. Schuld 2005 Venceremos 2006 Willem van Oranje 2007 Thom de Graaf Burgemeester van Nijmegen 2008 Diana’s ‘lover’ the surgeon will give evidence in writingBrief ‘Ik geloof in jou en mij’‘Evaluatie gesprek’ ter attentie van het matchteam van Up-2-date 2009 Torremolinos: Bakermat van het massatoerisme 2010 Vitesse of AZ 2011 Bolkestein 2012 Het Testament van Prinses Diana

Gelezen: ‘Johnson wil feestdag ter ere van de Brexit’ 7/1 15:25 Als het aan premier Boris Johnson ligt, komt er een nationale feestdag ter ere van de Brexit. Details over een dergelijke feestdag op 31 januari zijn door Downing Street niet bekendgemaakt, maar Britse media weten te melden dat de voorbereidingen al in gang zijn. Ook Brexiteer Nigel Farage zou van plan zijn een feest met vuurwerk te geven, voor de deur van Westminster. In december is een aantal Eurosceptische parlementariërs bovendien een campagne begonnen om Big Ben op de dag van de uittreding te laten luiden. De groep parlementariërs had daartoe dinsdag een motie ingediend, maar deze werd niet geselecteerd voor een stemming. Ongeveer vijftig Lagerhuisleden, overwegend Conservatieven, willen dat de befaamde klok op 31 januari om 23.00 uur (lokale tijd) te horen zal zijn: het moment waarop het VK de EU officieel verlaat. Als het aan hen ligt, wordt de Brexit-dag opgenomen in de lijst van speciale gelegenheden waarvoor Big Ben wordt geluid. Volgens persbureau Reuters zijn er nog wel andere mogelijkheden voor de groep parlementariërs om het voorstel erdoorheen te krijgen. De klok van de Elizabeth Tower, die momenteel een renovatie van ongeveer zestig miljoen pond (ongeveer zeventig miljoen euro) ondergaat, is normaal gesproken ieder uur te horen. Maar sinds de renovatie in 2017 begon, is de klok overdag stil. Alleen bij speciale gelegenheden zoals de jaarwisseling, is Big Ben nog te horen. De renovatie is naar verwachting in 2021 afgerond.”

In dit verband werd ik onlangs herinnerd aan een gedicht dat ik ooit heb geschreven. Ik denk hierbij aan onderstaande limerick:

Er was eens een dame uit Eefde Die heel wat bijzonders beleefde Haar man genaamd Pim Was vreselijk slim Totdat hun butler uit Kensington beefde

Daarom memoreer ik mijn documenten waarin Eefde is vermeld: Gebed zonder Van den EndeNieuwsbrief 001 en 002Kiezen van een uitgever en sponsoringOnze butler Paul BurrellChurchill tot grootste Brit gekozenDagboek: Verdere beleidsontwikkelingBrief Verdere beleidsontwikkelingAdvocaten: no cure no pay beperkt toegestaanMaximiliaanAfleggen van De EedThe World is My WitnessEl Gran Teatro del MundoCor en SylviaJa of nee Felicia?De pauw van Warwick CastleMensaje del séptimo cieloNieuwe statistiekThe Daily Express en Kroonprins ConstantijnGeen statistiekenRetour Nijmegen-ZutphenThom de Graaf uit WarmondDaar zit ik dan bij Pauw en WittemanHuis De Voorst in EefdeCesar Rennert in New YorkGrandes cambios- grote veranderingenNederland-Kameroen 2-1Dr Dofferhoff en communicatie met Thomas TriebelsRondom Paleis Huis De Voorst te EefdeTijdens de verbouwing gaat de verkoop gewoon doorFelicia makes the differenceVitesse en het beleidsplan CervantesVerstrekte exemplaren Letters to Diana Princess of WalesDe slag om de Eerste Kamer kan beginnenJaarvergadering van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland in HilversumEen Heydense Tweede Paasdag en Sergeant David SharpDe Europese Rechtsstaat is van start gegaanBurgerservicenummer en Pim KaperMr Abraham Moszkowicz en het gelijk van de astroloogEva Jinek, de tovenaar van Alkmaar en Hans BlankertAngels and the Queen’s Christmas broadcastSint Walrick en de vuist van CervantesGuillaume Lesèvre, Haags Juristen College en Koninklijke DienstWoudschoten, Diana en de EuropaleagueKen Wharfe, Richard Kay en Andrew Morton en Open dag Huis De Voorst.

Boris Johnson dient dit probleem dus nog tot een goed einde te brengen voordat hij op 31 januari feest kan vieren in het Verenigd Koninkrijk. 15:26 P.S. Met het ‘Huis Spencer’ heb ik op 8 januari 1997 gedoeld op het Koningsschap van Prins William.