DE VERJAARDAG VAN LÉONTINE, MIJN DOCUMENTEN D.D. 10 JANUARI VANAF 5 JANUARI 1991 EN VASTE ROTS VAN MIJN BEHOUD

09:35 Ik ontving vanmorgen reeds rond 08:00 een telefoontje op mijn vaste lijn. Nadat ik had opgenomen klonk alleen een Britse vrouwenstem. “Goodbye” zei ze en verbrak daarna de verbinding. Een van mijn beste collega’s, zoniet dé beste (zonder Liesbeth tekort te doen), is Drs Léontine Freeve de Vrijer uit Haaksbergen. Zij heeft mij afgelopen woensdag laten weten dat zij vandaag haar verjaardag viert.

En nu vraagt men zich in het Verenigd Koninkrijk nog af waarom Prins Harry zich terugtrekt uit ‘The Firm’. Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Inzake Bram Moszkowicz en Prins Harry op de 38ste verjaardag van Catherine Middleton, Het Licht op de Seychellen en mijn documenten d.d. 9 januari vanaf 5 januari 1991 mijn documenten d.d. 10 januari vanaf 5 januari 1991: 1997 ‘Astrology’on behalf of Lady Diana Frances Spencer Princess of WalesQuick change 1999 Engels weekend 2000 Reunion en CervantesonlineOver The Border 2002 Mijn declarabele daadwerkelijke ontwikkelingskosten‘Huwelijk’ ter attentie van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem-Alexander Prins van Oranje-Nassau 2003 Het Beste 2005 Brummen 2006 Nummer 100 2008 Advocaat Mansfield maakte Prins Philip verdacht‘Uw brief d.d. 27 december 2007 ter attentie van het matchteam van Up-2-DateBezoek aan de Postcodeloterij 2009 Angela Vincente 2010 The Scottish Experience 2011 Trains and boats and planesen 2012 Beatrix Oranje onder vuur Deel 1 en 2 10:00 Zelfde telefoontje: “Goodbye”. 12:50 Toevoeging: Congres AEPE 2001 15:59 Bezoek van een goede bekende aan mijn geboortestad Gezien: Tineke Schouten als Máxima en Dominique van der Heijden in Villa Eikenhorst. Gevonden: Imágenes de Torremolinos Televisión Puertas Abiertas Roxanna Panero y John van der Heyden

19:30 Verzonden aan Arend van de Groep. Goedenavond Arend. Vandaag is een bijzondere dag. Ik denk veel na over veel mensen die ik in de loop der jaren heb ontmoet. In 1979 ben ik begonnen met de opbouw van het Frans-Spaans Instituut. Het huidige Instituto Cervantes. De Noord-Oostpolder was toen nog letterlijk en figuurlijk een onontgonnen gebied. Ik denk hierbij terug aan mijn toenmalige cursusplaats Emmeloord. Mijn eerste docente was toen mevrouw Kroon. Zij was/is een Spaanse en doet mij denken aan Kroon leverworst. De communicatie met haar cursisten lukte niet. Ik heb toen in de regio moeten zoeken naar een vervangster. Dat werd Gisi Degens uit Blokzijl. Ik heb begrepen dat jij uit die regio afkomstig bent. In dit verband hecht ik grote waarde aan het lied Vaste rots van mijn behoud van het Urker mannenkoor. Tot Zondag. John