MIJN DOCUMENTEN D.D. 16 JANUARI VANAF 5 JANUARI 1991, OPERATION PAGET EN HET LICHT OP WOUBRUGGE

De nieuwjaarsbijeenkomst van de Nederlandse Club Costa del Sol afgelopen zondag was een knallend succes. Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Prins Harry en het Instituto Cervantes Benelux mijn documenten d.d. 16 januari vanaf 5 januari 1991: 1997 Fax message to Product Manager of TopStartGesprek met hoofddirectieHoroscoop ter attentie van de heer George Görtemöller 1998 Uw brief van 14 januari ter attentie van mijn collega voormalig directeur van het Institute of English Studies en Linguarama Nederland de Heer P.W. (Paul) Karis in Woubrugge 1999 Met stille trom 2000 De wind in de zeilen 2002 KL903/904 2003 Nederlandse Club Costa del Sol 2004 Verkopen of niet verkopen 2005 Royal Wellecom Spa 2006 Durfinvesteerdersen 2007 Invordering schadebedrag 2008 Paul Burrell bewaart geheim voor the time being 2009 Nieuwe vacature in Breda 2010 Van Bert Schaake via Bob Jurgens en The Wars of The Roses naar Zuid-Afrika 2011 Licor Cuarenta y Tres en de hardwerkende Nederlanderen 2012 De HMKB en de knipoog van Steven Spielberg

Operation Paget treffen Wij aan in Reactie op claim No. 7 JN 21469 van de County Court St. Albans, Alexander Pechtold en de codes 361106 en 95064, Primair proces ofwel La implementación del Español en las escuelas en The final outcome.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten waarin Woubrugge – de woonplaats van Paul Karis – is vermeld: Cervantes Produkties, Afspraken met Paul Karis, Regeren is vooruitzien, Linguarama Nederland, Stichting Cervantes BeneluxVerdere beleidsontwikkelingBuitenkaag/WoubruggeRoyal Wellecom SpaThe work continuesJohn KotterLandgoed Avegoor in EllecomIk geloof in jou en mijBrief ‘Ik geloof in jou en mij’Een bijzonder weekend met de pianomanOp weg naar een nieuwe paarse regeringTwee dagen nationale rouw in SpanjeNieuw Elan, Alhorp Palace en mijn eerste ‘State of the Union’Alumnidag Radboud Universiteit groot succesHarvard University Cambridge MassachusettsEllecom en Sjaak van Gemerden en Kensington Palace.