HET LICHT OP PRINS HARRY EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 20 JANUARI VANAF 5 JANUARI 1991

De Telegraaf schrijft vandaag: “Harry geeft uitleg: “Er was geen andere keus” Prins Harry heeft voor het eerst toegelicht waarom Meghan en hij de koninklijke familie de rug toekeren. Hij had geen andere optie, vertelt Harry tijdens een toespraak die hij ook deelde via hun eigen sociale mediakanalen. Harry sprak tijdens een diner ten behoeve van een goed doel. „Ik ga de waarheid vertellen, voor zover ik die kan delen. Niet als prins, of als hertog, maar als Harry, dezelfde persoon die jullie 35 jaar hebben zien opgroeien, maar met een helderdere blik.” „Het Verenigd Koninkrijk is mijn thuis, de plek waar ik van houd”, ging Harry verder. „Dat zal niet veranderen.” Vervolgens legt hij uit dat hij en Meghan ’dezelfde waarden’ delen. „Toen we trouwden, waren we verrukt, hoopvol, en klaar om te dienen.” „Daarom maakt het me bedroefd dat het zo eindigt. De beslissing is niet licht genomen. Dat was na maanden van praten en twijfelen. Ik weet dat ik het niet altijd bij het rechte eind heb, maar op dit moment was er geen andere optie. Ik wil duidelijk maken dat we niet weglopen. We lopen niet weg van jullie. Onze hoop was om de koningin te dienen, het Gemenebest, en mijn militaire verplichtingen, maar zonder overheidsfinanciering. Dat mocht helaas niet.” Bekijk ook: Meghans halfbroer waarschuwt Harry: ’Eindig niet zoals haar exen!’ „Dat heb ik geaccepteerd”, vervolgt Harry. „Het verandert me ook niet. Maar ik hoop dat jullie mijn beslissing nu beter begrijpen.” Hij zet nu ’een stap voorwaarts in wat ik hoop dat een vrediger leven kan zijn’.”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Bericht van Blauw Bloed inzake Prins Harry, mijn documenten d.d. 19 januari, Paul McCartney op vrijdag 29 mei 2020 in De Goffert en mijn documenten d.d. 29 mei vanaf 5 januari 1991mijn documenten d.d. 20 januari vanaf 5 januari 1991: 1997 Report 1 Start of Our OrganizationWilliam and Harry need your undivided attentionHakkelaarproces ter attentie van Minister Winnie Sorgdrager van Justitie van het Koninkrijk der NederlandenRechtsstaat ter attentie van Rob Hoogland van de Telegraaf 1998 FamilieberichtenBeëindiging inschrijving NeBIB 2000 Postbus 689 2001 Presidentswissel 2003 Instituto Cervantes Benelux en Verenigd Koninkrijk 2004 Herbevestiging IV 2005 Zeven 2006 In memoriam Jos Staatsen 2007 Aandachtspunten zaterdag 20 januari 2007 2008 Dominic Lawson husband of Rosa Monckton 2009 Barack Obama 44ste President van de Verenigde Staten van Noord-Amerika 2010 Een bijdrage van Jhr.Mr. Alexander Frederik de Savornin Lohman 2011 Villa in Spanje of in Eerbeek en 2012 Gearriveerd.