DE BEVEILIGING VAN HARRY IN CANADA, ZIMMERMAN, DE DRIE KONINGEN IN ISRAËL EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 23 JANUARI VANAF 5 JANUARI 1991

Het tv-programma Goedemorgen Nederland meldde vanmorgen dat de bevolking van Canada niet bereid is om kosten voor de beveiliging van Harrry en Meghan te dragen. Ook was er vanmorgen op WNL aandacht voor de huidige Burgemeester van Arnhem. Hij heeft zijn ambtsketen voor een dag overgedragen aan een jongedame met de naam Alicia Zimmerman. Deze familienaam treffen we aan in Eeltje Halbertsma in GrouwVervolg inzake handelsmerkReis naar Apeldoorn, Wijk bij Duurstede, Buren en DoornenburgBeursintroductieVoorbereiding congres in ValladolidLiesbeth en RaquelHendrik Baay en de Marbella Dutch Business ClubThe Diana Inquest Part 2Britse troepen langs De Rode Loper terug naar huis op Christmas EveDeadline 28 maart 2008De eerste president van de Europese UnieEllecom en Sjaak van GemerdenJaime Alfonsín Secretario del Príncipe de Asturias y el Rey Don Juan Carlos de España. Het NOS Journaal van 14:00 liet beelden zien van de drie koningen Felipe van Spanje, Willem-Alexander van Nederland en Filip van België tijdens de holocaustherdenking holocausthedenking in Israël met Willem-Alexander in het midden.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Johannesburg in Zuid-Afrika en mijn documenten d.d. 22 januari vanaf 5 januari 1991 mijn documenten d.d. 23 januari vanaf 5 januari 1991: 1993 Gespreksafspraken ter attentie van Voorzitter J.W. van Aalst van de Stichting Cervantes Benelux te ‘s-Gravenhage 1997 Blue butterfly of LucayaMy next station will be Victoria Station 1998 Verdere ontwikkelingen ter attentie van de Heer T.Th.A.J. Manders van het Haags Juristen College 2000 Kroon op het werk 2001  Ontvangstbevestiging ter attentie van mijn voormalige klasgenoot Henk Aerts te Leusden 2002 RijksvoorlichtingsdienstFC Cervantes Arnhem (1) 2003 Verkiezingsuitslag Nederland 2007 Knopen hakken 2008 Reisje naar Groningen 2009 Daniëlle Roex 2010 Memories of Bonnie Scotland 2011 Verstrekte exemplaren Letters to Diana Princess of Walesen 2012 Afscheid van Thom de Graaf als Burgemeester van Nijmegen. Toevoeging: Beelden bij de lezing over Don Quijote de la Mancha op 26 juni 1978 op de Westerhelling te Nijmegen.