VOORUITBLIK OP DE OPENING VAN DE BIBLIOTHEEK NEUDE TE UTRECHT OP 13 MAART 2020 EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 9 FEBRUARI VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Documenten d.d. 8 februari vanaf 5 januari 1991 en de opening van het Spaanse parlement door Su Majestad el Rey Felipe-VI las ik dit bericht in de Telegaaf: “Prins Harry al jaren in therapie sinds dood Diana De Britse prins Harry heeft een gehoor van steenrijke ondernemers en beroemdheden verteld dat hij al jaren in therapie is naar aanleiding van trauma’s over de dood van zijn moeder Diana. Dat vertellen bronnen aan Page Six. Hij was 13 jaar oud toen zijn moeder in 1997 in Parijs verongelukte. Harry (35) sprak eind deze week in Miami tijdens een bijeenkomst georganiseerd door de bank JP Morgan. Zijn vrouw Meghan, op haar beurt geïntroduceerd door tv-presentatrice Gayle King, sprak enkele woorden voor Harry het woord nam, meldden Amerikaanse media. Harry zou verteld hebben dat hij op zijn 28e in therapie is gegaan en al zeven jaar bezig is om de vroegtijdige dood van zijn moeder te verwerken. Het is voor zover bekend het eerste publieke optreden van Harry en Meghan sinds ze een maand geleden hebben gezegd geen prominente leden van het Britse koninklijk huis meer te willen zijn en zich terug te trekken. Dat doen ze onder meer door in het westen van Canada te wonen.”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 9 februari vanaf 5 januari 1991: 1997 Peter The GreatFelicitatie aan Minister Sorgdrager 1998 Request for a Royal Recommendation on behalf of Her Royal Majesty Queen Elizabeth II of the United KingdomInzake de Burgemeester van Beek in Limburg ter attentie van Drs T. Breuker te Groningen  2002 Bloesemtocht op vrijdag 8 februari 2002 2004 Johnny English 2005 Segovia, Salamanca en Valladolid 2006 Het kompas van Frigiliana 2007 Herman Wijffels terug naar Washington 2009 Koninklijk 2010 Un canto a Galicia 2011 Malietorenen 2012 Prinses Máxima in het Paars.

Daarom memoreer ik ook de toespraak van 3 februari 2012 van Koning Felipe VI in de verenigde vergadering van het Spaanse parlement. De vertaling laat ik graag over aan de medewerkers van mijn geplande werkmaatschappij Cervantes Vertaaldiensten.

Na verzending van dit bericht zag ik SS.MM los Reyes asistieron al funeral por la Infanta Pilar gevolgd door Conquest of Paradise. Ik had ook mijn postbus gevestigd in het postkantoor op de Neude. Onder het motto: Even Apeldoorn bellen.