HET LICHT OP PAUL MC CARTNEY, RAMON SOERS EN MIAMI

16:45 Ontvangen: Paul McCartney Freshen Up vrijdag 29 mei 2020 Goffertpark, Nijmegen “This is my first visit to Nijmegen and I’ve heard great things about it. It’s always so special to play in places we’ve never played before. We’ve freshened up the show since our last visit to the Netherlands and we are excited to be playing some of our new songs from the latest album as well as the songs we always love to play.” Verwacht een episch concert van bijna drie uur, waarin het beste van Paul McCartney solo, Wings en Beatles voorbij komt.

In dit verband memoreer ik aansluitend aan Enkele observaties op woensdag 12 februari, postbus 689 in Utrecht, the Real Royal Number, mijn documenten d.d. 14 februari vanaf 5 januari 1991, Het Licht op Hilversum en mijn documenten d.d. 15 februari vanaf 5 januari 1991 mijn documenten waarin Paul McCartney is vermeld: De regenboogDe Kracht van Het GeloofVia Durham terug naar de overkantQuestion 28 De proef op de somBlauwKoninginnendag 2003 en Reddingsplan VitesseHeatherPrivé, zakelijk of allebeiA Royal Duty VWaardebepaling domeinnaamJohn El Inglés –  Trooping the colourParijs opnieuw in beeld en De laatste dag van de Nijmeegse Vierdaagse.

MCC kan ook de afkorting zijn van McCorquodale. In dit verband gaat mijn belangstelling nog steeds uit naar Kasteel Landgoed Engelenburg in Brummen.

Dit doet mij denken aan hetgeen onze vriend Ramon Soers mij aan de bar van De Engelenburg heeft verteld na Diana’s overlijden: “Die kaars – Mijn Heer van der Heyden – waarover Elton John heeft gezongen is Uw kaars hoor”. In dit verband memoreer ik de fragmenten in mijn dossier waarin Ramon Soers is vermeld: FergieBaak à la CarteCandle in the windQueen ElizabethContractEngels weekendPaars EuropaOperation PurpleRusteloosheid Building the holding VIRetour Nijmegen-Wassenaar IIIGebed zonder Van den EndeConvergentieWilkinsonDe vergulde sleutelMabelKernbegrippenKnuffelenGordon Brown stapt op als partijleiderAardbeving in Nieuw ZeelandTweede dag Staatsbezoek aan Duitsland en Instituto Cervantes Benelux en het Wereld Natuur Fonds. Gedurende mijn loopbaan vanaf mijn werkzaamheden bij de Baak heb ik geleerd dat het niet verstandig is ontwikkelingsstrategieën van collega’s te doorkruisen. Het is mij niet bekend dat Elton John ook over Diana zingt. Of je zou moeten doelen op zijn songs The way you look tonight en Candle in the wind. Volgens voormalig butler Ramon Soers van Kasteel Engelenburg is Candle in the wind  tijdens Diana’s begrafenis door Elton John ten gehore gebracht naar aanleiding van de kaars die ik op 1 augustus 1996 in de kathedraal van Canterbury heb opgestoken na mijn faxbericht Convocaties aan Hare Majesteit de Koningin.

Zoals vermeld is hij na zijn werkzaamheden in De Engelenburg en het Amstel Hotel naar Miami verhuisd waar mijn collega Cesar Rennert naast zijn school in New York eveneens een vestiging heeft. Derhalve memoreer ik mijn overige documenten waarin Miami is vermeld: Nieuw Elan Internationaal OntwikkelingslandenFax message to Mrs van Putten CleveringaReport 30 Sus Majestades Los Reyes de Europa etc.

Het nieuws van vandaag: Harry en Meghan verliefder dan ooit. Dat ligt voor de hand. Ik heb nu begrepen dat Eeltje Halbertsma het Friese volkslied heeft geschreven. Daarom langs deze weg een Eerbetoon aan Eeltje. Het volkslied van Friesland.

17:34 Onze koning heeft een nieuwe jas. Ik heb ook nog een passend hoofddeksel voor hem. Hij is immers een nazaat van Tsaar Paul I van Rusland. In dit verband is het de Franse President Macron die vandaag verstandige dingen heeft gezegd om de relatie tussen oost en west te verbeteren. Ik ben immers niet voor niets naar Moskou gegaan in de laatste week van maart 2002. It’s all in The Family John. 18:24 Het enige woord dat ik daar kon lezen was Heineken 19:18 Na yesterday en mijn bezoek aan Schotland tijdens het Millennium is mijn keuze als voormalig directeur van het Institute of English Studies gevallen op Mull of Kintyre. 20:26 Nostalgie: Bob Dylan Bob is my favourite singer in the USA.

21:26 Het is altjd moeilijk om keuzes te maken. Mijn beste vriendin in Spanje was indertijd María Dolores Velazco uit Barcelona. Nadat zij mij een week lang heel Barcelona had getoond heeft zij mij gevraagd waar mijn voorkeur naar uitging: Barcelona of Madrid. Toen moest ik haar teleurstellen.