ROYALTY UPDATE, BALTASAR GARZÓN, MIJN DOCUMENTEN D.D. 22 FEBRUARI VANAF 5 JANUARI 1991 EN ‘LO NUNCA VISTO DE FELIPE VI Y LETIZIA ORTIZ’

10:45 Aansluitend aan mijn bericht Commercial van de Baak, Het Licht op Twickenham en mijn documenten d.d. 21 februari vanaf 5 januari 1991 zag ik de royalty update van de Telegraaf met Roos de Ridder en de tekst “Máxima maakt comeback met apart hoedje Video 15:12 De lege agenda van koningin Máxima zorgde deze maand voor veel speculaties. Afgelopen dinsdag verscheen ze weer in het openbaar. Hoe dat zit zie je in deze Royalty Update.” Ook las ik in het curriculum vitae van Doña Dolores Delgado de García “Próxima a Baltasar Garzón es experta en la lucha contra el terrorismo yihadista.”

In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Baltasar Garzón is vermeld: Brief Confirmación de llegada – Faxbericht Confirmación de llegadaBaltasar Garzón –  Instituto Cervantes BeneluxTweede Paasdag op de WellenkampMachtsverschuivingenBijzondere uitnodigingDagboek Spanje 2001 Deel 1Opvolging van DianaKroon op het werkDankDe brug naar de toekomstTekeningsbevoegdheidAlexia Juliana Marcela LaurentienWaardebepaling handelsmerk Instituto Cervantes in de BeneluxPrincesa Diana en Erna Zwart in BrummenSetecientos setenta y siete días que no nos vemosVitesse of AZOntmoeting met Baltasar GarzónVooravond van de Tweede Kamerverkiezingen in NederlandPaarsDe formatie kan beginnenEen Droom van GerechtigheidOp weg naar een nieuwe paarse regeringDe dames van BavariaEarl Charles Spencer, Thom de Graaf en de Oranje damesNieuwe ledendag D66 te UtrechtRoy Makaay en het Instituto Cervantes BeneluxVan Amsterdam naar La CoruñaEncaged by Felicia and LeonoreOntmoetingen in het Stadhuis van NijmegenAfscheid van Jan Peter BalkenendeVitesse en het beleidsplan CervantesWerk voor de Stichting SwordstoneVerstrekte exemplaren Letters to Diana Princess of WalesIn de Winkel van Sinkel is alles te koopMark Rutte op bezoek in Moskou en The Lady of the LakeDe 74ste verjaardag van Hare MajesteitKerkhof, Van Kerkhof en De Paauw in WassenaarNieuwe Collega: Victor García de la ConchaEen terras aan de Avenida Palma de MallorcaNieuwe directiewisseling bij de Baak en mijn faxberichten vanaf 30 juli 1992 en Wandelen. Mevrouw Delgado heeft in haar presentatie op mij een betrouwbare indruk achtergelaten en heb vastgesteld dat zij in de voetsporen treedt van de Ontvangers Generaal van Gelre van de Koning van Spanje. Dat wil niet zeggen dat De Liefde voortdurend van één kant kan komen.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 22 februari vanaf 5 januari 1991: 1996 Betreft: AM/ARV/96/166 Kenmerk: ICB/SoZaWe96022 aan de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van het Koninkrijk der Nederlanden 1997 The winning angel 1998 Teambuilding 1999 Bezoek aan Nederlands consulaat 2000 Katholieke Universiteit Nijmegen 2001 Paarse wensen 2002 Hans Wijers neemt de functie over van Kees van Lede 2003 Cáceres 2004 – 2005 Alex en Diana 2006 Inscripción congreso de Málaga y ponencia 2007 Bericht van de Spaanse Minister-President 2008 Carta abierta de la Presidenta de la Asociación Europea de Profesores de Español 2009 2010 Koningin begint consultaties 2011 Aardbeving in Nieuw Zeelanden 2012 Kerkhof, Van Kerkhof en De Paauw in Wassenaar.

Ik ontving deze beelden van koning Felipe en zijn gezin in gezelschap van Jaime Alfonsín op weg naar het Congreso de los Diputados aan de Carrera de San Jerónimo en een reactie op Service of hope at Westminster Abbey met Prins Harry en Prins William.