KERKDIENST IN HET HOLLAND HUIS , MIJN DOCUMENTEN D.D. 23 FEBRUARI VANAF 5 JANUARI 1991 EN KONINKLIJK BEZOEK AAN BRAGANÇA

16:10 Na verzending van Royalty update, Baltasar Garzón mijn documenten d.d. 22 februari vanaf 5 januari 1991 en ‘Lo nunca visto de Felipe VI y Letizia Ortiz’ bleek de link met mijn boek voor Prins William te zijn verbroken. Ik zag overigens dat het gesprek over Jan van der Heijden is opgenomen in het straatje dat op het Spui uitkomt of ik moet mij sterk vergissen. In mijn Nieuw Elantijd woonde daar onze automatiseringsmedewerker Leo Hick en als ik het goed heb was daar ook de winkel van Max Havelaar gevestigd. Dat meen ik mij te herinneren van de film met Peter Faber in de hoofdrol. Naast Soldaat van Oranje de mooiste Nederlandse film die ik in mijn leven heb gezien. Ik heb begrepen dat dit jaar in Nederland tot Multatulijaar is uitgeroepen. Daar zullen we nog wel meer over te zien en te horen krijgen. Dit is te zien op wandeling door Amsterdam op 15 november 2017.  

In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Leo Hick is vermeld: Jouw brief van 8 september 1993  – Vanuit historisch perspectiefDiana, verhaal van een prinses (1)Diana, verhaal van een prinses (deel 3)Niet het werk is het probleem. Het probleem is geld.Père Lachaise et le Capitain FracasseKroonprins Willem-Alexander 43 jaarA galopar, a galopar van Paco Ibáñez en Rafael Alberti en Beatrix Oranje onder vuur deel 1 en 2.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 23 februari vanaf 5 januari 1991: 1994 Mijn steun aan Drs T. Breuker in het proces tegen de Gemeente Groningen 1997 Valkhof Castle as symbol of the European UnionFinancieel Plan 1998 Meeting point 1999 Tussenrapportage 2000 Retour Nijmegen-‘s-Gravenhage 2001 Bank Cervantes 2002 Letters to Diana Princess of Wales verkocht in Victoria 2004 Afronding Project 2005 Alex en Diana 2006 Congres in Malaga 2007 Levende Talen en Cervantesonline.co.uk 2008 Onze butler Paul Burrell opnieuw in beeld 2009 Robertine Kalisvaart 2010 Johan Buckert 2011 Staaroperatie verrichten 2012 Nieuwe levensfase.

Rond 20:10 zag ik gisteravond deze beelden van het koninklijk bezoek van Koning Felipe en echtgenote uit Oviedo aan Bragança.