HET LICHT OP SJUUL PARADIJS EN BEN FLORE TE GOES

18:00 Aansluitend aan Een nieuwe superzondag met Peter Pan en mijn documenten d.d. 2 maart vanaf 5 januari 1991 heb ik vanmorgen gekeken naar Jort Kelder over zijn nieuwe serie ‘Van oud geld, de dingen, die niet voorbijgaan’. Een bijzondere aanwezige in deze uitzending was voormalig hoofdredacteur van de Telegraaf Sjuul Paradijs. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin de Heer Paradijs is vermeld: Paradijs uit Leiden Pauline Krikke maakt plaats voor Liesbeth Halbertsma als Burgemeester van Arnhem volgens Thomas Triebels Uitnodiging aan Hoofdredacteur Sjuul Paradijs van De Telegraaf Op het spoor van Diana/De Omslag en NieuwElan, Althorp Palace en mijn eerste ‘State of the Union’ Met die vergeetachtigheid valt het nogal mee. Maar die waarschuwing over een compromitterende situatie vind ik wel een goede. In dit verband heeft De Telegraaf vandaag een fraai artikel over Buenos Aires. Het luidt: Word Reiskrantreporter in deze schitterende wereldstad Stad van de zwoele nachten door Jurriaan Teulings. Jammer dat het auteursrecht mij niet toestaat het gehele artikel te citeren. Ik had Sjuul Paradijs daar graag een plezier mee gedaan en het artikel voorzien met mijn foto’s. Ik heb ook nog veel materiaal op video. Nochtans mijn complimenten voor het verhaal aan de heer Teulings. Ik heb het met plezier gelezen. 18:00 Verzonden: Vernieuwing en instandhouding handelsmerk Instituto Cervantes, Vernieuwing Beneluxregistratie en Op De Hoogte.

18:05 Mijn aandacht gaat thans uit naar mijn voormalige districtleider in de provincie Zeeland, De heer Ben Flore uit Goes. Ben Flore is vermeld in 1981 – 1987 Directie Nationaal Instituut voor Onderwijs en Wetenschappen (NIOW-Talen B.V.)Bericht uit de Keizer KarelstadNEC-KrakowBen Flore GoesCarambaVooruitblik op de Alumnidag 2009 van de Radboud Universiteit te NijmegenNS-keuzedag nummer drie via Utrecht naar VlissingenPostbus 689 te Utrecht opgehevenDe Banco Popular in beeldVitesse en het beleidsplan CervantesEllecom en Sjaak van GemerdenI stick to my Core Business. Op Père Lachaise et le Capitain Fracasse treffen wij de naam Chantal Flore aan.