HET LICHT OP ELTON JOHN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 6 MAART VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van In memoriam Javier Pérez de Cuellar, Het Licht op onze butler Paul Burrell en mijn documenten d.d. 5 maart vanaf 5 januari 1991 lijkt het mij zinvol om nog eens het licht te laten schijnen op Elton John. Elton John is vermeld in Meeting at Amsterdam AirportWindsor Castle, Eton College, Frogmore House and the Princess of Wales ConservatoryReport 37 to Earl Charles SpencerBusinessplanThe Big SecretDank aan Prinses MargrietDe ronde tafelThe red carpetHuman Quality ManagementMessage to Mr John Boulter of King’s College CambridgeBrief aan Jacomine RavensbergenKoninginnendag december 1997HelderziendheidBrief aan R&M Research and MarketingContactenMadrid… MadridSylvia Tóth kan aan het werk voor The CompanyDe blauwe hoedKoninginnendag 1998 in UtrechtDe paarse vlinder en het blauwe lichtVragen PR voor Paul Riegen van de BaakLegal affairs op mijn 59ste verjaardagMijn 51ste verjaardag in Utrecht en Elton JohnDescansaOrganiseren van het kapitaal van de toekomstNo profit like non profitCordon bleu con salsa DianaJaarvergadering 1999 van de Vereniging Officieren CavalerieVertrouwenVia Durham terug naar de overkantQuestion 28 De proef op de somHengelen naar EngelenBeëindiging gewapend conflictVerschuldigde betalingen en verrekeningenDagboek 012 inzake Candle in the windBack in The NetherlandsRoyal Cervantes AirlinesEnrique Molina LagunasI am afraid that this Last Will is not validI hope you don’t mindSlotstuk en nieuw beginEen kern van waarheidKernbegrippenCervantesfondsNieuwe statistieken 2005Get your kick… in The Klik (2)Oss West thuis bestKoningin Elizabeth 80 jaarLe Pitié Saint Salpétrière Sacré CoeurHeart of The WorldHélène van den Broek en Interacademie HulscherTrouwen of samenlevingscontractThe end of a dream, the beginning of a new oneKelly FisherHillary Clinton heeft zich klaarblijkelijk vergistElton John in New YorkRoyalties Candle in the windPaars en Oranje naar Zuid-AfrikaOntmoetingen in het Stadhuis van NijmegenHaesje Claes en de dochter van de keizer van JapanThe purple glasses of Eton JohnEen weekend met Mr.Drs Marc van HoornEerste reactie ontvangen van de Minister van Onderwijs, Cultuur en WetenschapMijn 63 steverjaardag 25 jaar Andalusische inspiratieLetters to Diana Princess of Wales on behalf of Noreen Andaya in New YorkEen samenhangend stelsel van educatieve voorzieningenIf you want me you take me for what I’m worthHuwelijk van William en CatherineSauna De Heuvelrug en de LionsInstituto Cervantes Benelux en het Wereld NatuurfondsFrits Wiersema opnieuw in beeldConcert Elton John over twee dagen in de Residentie van het Koninkrijk der NederlandenHet eerste contract voor Cervantes Spaans in Spanje en Latijns-AmerikaNieuw Licht op Elton John.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 6 maart vanaf 5 januari 1991: 1993 Brief aan Dr. Jacques KoolschijnInstituut voor taalhantering ter attentie van de Heer J.W. van Aalst te ‘s-Gravenhage 19941995 1996 Bezoek Koning Juan Carlos (2) ter attentie van de Chef Kabinet der Koningin in de Provincie Zeeland 1997 Letter from The Prince of Orange 1998 De gele ballon 1999 Counsellinggesprek 2001 Reshaping the future 2002 Selling of my book throughout the whole of Spain 2003 2004 2005 Cervantes Inmobiliaria 2006 Preventiemedewerker en overige zaken 2007 Finnbar A. Sharkey 2009 Afscheid van Mijn Moeder 2010 Exeter en de strijd om de troonen 2011 Van Torremolinos tot Albufeira.