DE WEG NAAR GERECHTIGHEID: MIJN DOCUMENTEN D.D. 9 MAART VANAF 5 JANUARI 1991, NEDERLANDS STAATSBEZOEK AAN INDONESIË EN HET LICHT OP WINDSOR

09:15 Na verzending van Het Licht De Engelenburg in Brummen, mijn documenten d.d. 7 maart vanaf 5 januari 1991 William Boyce en mijn documenten d.d. 8 maart vanaf 5 januari 1991 heb ik deelgenomen aan de kerkdienst in het Holland Huis onder leiding van Dominee Paul Moet (68) uit Velp. Na de dienst heb ik in besloten kring een bijzondere muzikale middag beleefd met vrienden. Vandaag gaan de gedachten van velen onder ons uit naar de weg van gerechtigheid. In dit verband herhaal ik het bericht van de Telegraaf inzake het probleem van Koningin Elizabeth in Windsor op vrijdag 6 maart jongstleden: “Queen Elizabeth komt eigen kasteel niet meer binnen Het zat Queen Elizabeth vrijdag niet bepaald mee. De koningin kwam haar eigen kasteel niet meer binnen, omdat de poorten gesloten waren en er niemand was om deze te openen. Toen koningin Elizabeth bij Windsor Castle arriveerde, stond er geen medewerker bij de poort. „Een vrouwelijke lijfwacht sprong snel uit een van de auto’s en probeerde haastig nog de zware houten poort te openen”, vertelt een paleisbron aan Daily Mail. „Na een minuut duwen en trekken in de gietende regen, moest het gevolg afdruipen en een andere ingang van het paleis proberen.” „Zoiets hebben we in 30 jaar tijd nog nooit meegemaakt”, vervolgt de bron. „Ik weet niet of iemand tijdens het werk in slaap was gevallen of dat ze de koningin simpelweg niet verwachtten, maar dit is echt niet oké. Het komt toch niet vaak voor dat een koningin niet in haar eigen kasteel kan.”

Ik heb Windsor Castle twee keer bezocht. Op 5 augustus 1996 en 19 augustus 1997. Ik zal trachten in het hiernavolgende bericht een inventarisatie te produceren met mijn documenten waarin Windsor is vermeld: Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 9 maart vanaf 5 januari 1991: 1993 Intern communiqué 1996 VoortgangsrapportageHenley Management CollegeEuropean Cervantes Foundation ter attentie van Zijne Koninklijke Hoogheid Kroonprins Filip van BelgiëEuropean Cervantes Foundation ter attentie van Zijne Koninklijke Hoogheid Kroonprins Willem-Alexander van het Koninkrijk der Nederlanden 1998 Annual Return (1)Berichtgeving aan Companies HouseTommy can you hear me?Congratulations 1999 G2000 te 2000 2001 FC Cervantes 2002 Verbinding met de server 2003 Bericht uit de Keizer Karelstad 2004 2005 Spaanse parels 2006 Voetbalmanagement 2007 De John Wright Band en het Luzac College 2008 Kattenbelletje 2009 Bezoek aan Bosch en Duin 2010 Bezoek aan doctora RomeroJan Peter Balkenende en De Gouden Driehoek 2011 Terug uit Portugal en Nederlands Staatsbezoek aan Qatar en 2012 Toine Manders en Kasteel Drakensteyn.

De poort van Windsor Castle waar Koningin Elizabeth vermoedelijk voor de gesloten deur heeft gestaan afgelopen vrijdag is te zien op Volle kracht vooruit!!! Inzake het Nederlands Staatsbezoek aan Indonesië kreeg ik met dank aan Jeroen Snel vanmorgen om 10:38 de eerste beelden doorgestuurd en zag ik vervolgens op de website van De Telegraaf Aankomst Koninklijk Paar in Jakarta.