HET LICHT OP WESTMINSTER ABBEY TIJDENS HET NEDERLANDS STAATSBEZOEK AAN INDONESIË EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 11 MAART VANAF 5 JANUARI 1991

13:00 Ik sla de koffie in het Holland Huis over deze keer. Nu de jongste zoon van prinses Diana in Westminster Abbey afscheid heeft genomen van de Britse Koninklijke Familie krijgt hij thans de gelegenheid de taken van zijn moeder te gaan uitvoeren die ik op 28 april 1997 in Stratford-upon-Avon met Economic Development Manager Philip Homer heb besproken.

Na verzending van Het Licht op Johannes en mijn documenten d.d. 10 maart vanaf 5 januari 1991 zag ik Rusland al te ver om in ontkenning om MH17-ramp toe te geven en dacht ik vanzelfsprekend aan mijn Russische collega Irina Gúseva uit Moskou. Mijn stelling is altijd geweest dat conflicterende partijen eerst hun problemen onderling dienen op te lossen alvorens zij tot onze organisatie kunnen worden toegelaten. Dat geldt ook voor Vladimir.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 11 maart vanaf 5 januari 1991: 1992 De knoop doorgehakt 1994 Bericht aan Erik Visser 1996 Declaratie (2)Beleidsplan (2)Ontwikkeling Spaans (1)Beleidsplan (2)Ontwikkeling Spaans (2)Bezoek Koning Juan Carlos (5) 1997 A sheep with five legs 1998 Uw brief van gisterenReisvoorbereidingen 1999 Floppy 2000 Bericht uit WoerdenThe dragon vision wizard of Oz 2002 Bewijs van inschrijving Instituto Cervantes van het Benelux Merkenbureau d.d. 28.02.1995Eroïca 2003 Tweede bericht uit de Keizer Karelstad 2004 ¡Basta ya! 2005 De ware Jacoba 2006 Control of the Company 2007 Nuevo éxito para los imperiales de Nimega 2008 Companies House en het Haags Juristen College A Special EventA special eventCompanies House en het Haags Juristen College 2009 Bericht van Johannes HeydanusContactgegevens Instituto Cervantes Ltd 2009 2010 Voortbouwen op gezamenlijke ervaring vanuit HilversumInzake deadline28 maart 2010 2011 Tsunami in de Pacific en 2012 Guillaume Lesèvre, Haags Juristen College en Koninklijke Dienst.

Nieuws van vandaag: 11:44 Minister de Jonge wil verbod op zwijgcontracten in de zorg en Prins Harry trapt in Russisch telefoontje met nep-Greta Thunberg Prins Harry lijkt het slachtoffer te zijn geweest van een neptelefoontje, melden meerdere Britse media. Twee mannen hebben zich voorgedaan als klimaatactiviste Greta Thunberg en haar vader en zouden met de hertog van Sussex hebben gebeld. Zij deelden een telefoongesprek online waarop een stem te horen is die lijkt op die van Harry. Een woordvoerder van de prins weigerde aan The Sun op de kwestie te reageren. YouTubers Vladimir Kuznetsov en Alexey Stolyarov zeggen op 31 december en op 22 januari naar de prins te hebben gebeld in zijn woning in Canada. De opname van een van de gesprekken werd op YouTube en Facebook gedeeld. In het fragment is te horen hoe ’Harry’ vertelt dat het een moeilijke beslissing was om een stapje terug te doen binnen het Britse koningshuis. „Maar het was de juiste beslissing voor ons gezin. De juiste beslissing om mijn zoon te beschermen. Ik denk dat er heel veel mensen op de wereld zijn die dat begrijpen en de beslissing om ons gezin op de eerste plaats te zetten respecteren.” Andrew Ook werd hem gevraagd naar het schandaal rond zijn oom prins Andrew en zijn vriendschap met Jeffrey Epstein. „Daar heb ik heel weinig over te zeggen”, reageerde hij. „Maar wat hij wel of niet heeft gedaan staat totaal los van mij en mijn vrouw.” Hoewel een woordvoerder van de prins weigerde te bevestigen of te ontkennen dat het om Harry gaat, zeggen ingewijden in The Sun dat het aannemelijk is dat de prins met Greta zou hebben willen spreken.”