FELIPE EN LETIZIA IN PARIJS, HET LICHT OP SANTIAGO DE COMPOSTELA, HET NEDERLANDS STAATSBEZOEK AAN INDONESIË, MIJN DOCUMENTEN D.D. 12 MAART VANAF 5 JANUARI 1991 EN TERUGBLIK OP 8 MEI 2006

10:25 Blauw Bloed meldt vandaag op Koning Felipe en President Macron lunchen samen dat het Spaanse koningspaar zich thans in Parijs bevindt. Het valt mij op dat het uiterlijk van presidentsvrouw Brigitte Macron een opvallende gelijkenis vertoont met de maskers van de poppenspeler voor de Sacré Coeur op 7 mei 2006.

Na verzending van Het Licht op Westminster Abbey tijdens het Nederlands Staatsbezoek aan Indonesië en mijn documenten d.d. 11 maart vanaf 5 januari 1991 zag ik dit verslagje van de tweede dag van het staatsbezoek aan Indonesië en heb ik bezoek gehad van een echtpaar uit Bergen op Zoom dat de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela heeft gewandeld.Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten waarin Santiago de Compostela is vermeld: Het Stadshart van ZoetermeerVijf margrietenBegrotingsdebatten 2000Eén keer in het leven komen dromen uitHemels einde Spaanse EU-TopTerugblik op Witte DonderdagCoquille de St. Jacques41ste AEPE-congres in MalagaActa de clausuraDe verliefde gevangeneBericht van verhinderingZomertijd een nieuw record42ste AEPE-congres in SantanderOp weg naar SantanderPalacio de La MagdalenaSantiago de Compostela en Cabo FinisterreVerslag Santander en Santiago de CompostelaSBS6 in de foutRoyal Fortis SantanderSuper TuesdayVeertig jaar Instituut CervantesContacten met het Spaanse Koninklijk HuisHet StamcaféColloquium van de Asociación Europea de Profesores de Español in Buenos AiresVerblijfsvergunning verlengdUitnodiging van Axel Rosendahl Huber ontvangenDe hollanditis slaat weer toeNederland-Uruguay 3-2Van Amsterdam naar La CoruñaDía de Santiago de CompostelaAsamblea General en presentaie van uitgeverijenExcursie naar Santiago de CompostelaRussische belangstellng voor FC Cervantes ArnhemNS-keuzedag nummer drie via Utrecht naar VlissingenBezoek Spaanse Ambassadeur aan GroenloBeelden uit Santiago en La CoruñaLicor Cuarenta y Tres en de hardwerkende NederlanderPortugees welzijn King William en de komende jaarvergadering van de Vereniging Docenten Spaans in NederlandStart van het vierde congres van de FIAPE in Santiago de CompostelaPrinses Máxima 40 jaar en Thomas Triebels 47 jaarInzake Dixons in Staines, Utrecht en NijmegenFrits Wiersema opnieuw in beeldRemembering Christmas 1996 en mijn documenten d.d. 12 maart vanaf 5 januari 1991: 1997 Instituto Cervantes Gestión de EmpresasCervantes Gestión EmpresarialSamen werken 1998 Koninklijke perikelen 1999 Bankgarantie geannuleerd 2001 Alles op zijn plaatsReshaping the future 2002 ING Private Banking 2003 Gerrit Zalm 2004 ¡Avanzamos! 2005 Zuinigheid met vlijt bouwt huizen als kastelen 2006 Control of the Company 2007 Bert Verduijn 2008 Brasilia and the purple bikiniVoorbereiding presentatie in Madrid 2009 Geen aangetekende brief op het vestigingsadres van de Stichting Cervantes Benelux te Utrecht 2010 Grandes cambios – grote veranderingenIn Memoriam Hans van Mierlo 2011 Mirjam, Vorsten en Hare Majesteit de Koningin en 2012 Geduld is een schone zaak.

16:15 In verband met het bezoek van Het Spaanse Koningspaar aan Parijs breng ik mijn dagboek van 8 mei 2006 in herinnering.

17:18 Toevoegingen: Almuerzo ofrecido por Sus Excelencias el Presidente de la República Francesa, Sr. Emmanuel Macron y la Sra. Brigitte Macron Palacio del Elíseo. París (Francia), 11.3.2020 en Acto de homenaje con motivo de la Jornada Europea de Víctimas del Terrorismo Plaza de Trocadero. París (Francia), 11.3.2020