JUSTINE MARCELLA EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 23 MAART VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Toespraak van Koning Willem-Alexander, Het Licht op Eton, De Kroon en mijn documenten d.d. 21 en 22 maart vanaf 5 januari 1991 viel er een enorme leegte over mij heen die u allemaal wel zult herkennen. De vraag was natuurlijk ‘Hoe kom ik dit weekend door zonder enig sociaal contact. Daarom heb ik zaterdagavond een biertje in huis gehaald en in feite een privéfeestje zitten vieren. Of dat goed is voor mijn gezondheid valt te betwijfelen. Ik heb vervolgens naar een aantal episodes van The Crown gekeken en was hierdoor zozeer gebiologeerd dat ik om 7:00 in de ochtend merkte dat het al zondagochtend was geworden. Ik merkte het aan het gefluit van de ontwakende vogels die met hun gezang de nieuwe lente hebben ingeluid van het jaar 2020. Ik ben toen pas naar bed gegaan en werd om 17:00 pas weer wakker. Zodra zich koninklijke ontwikkelingen voordoen op de televisie heeft dat direct mijn bijzondere aandacht. Zo zag ik vanmorgen Justine Marcella in de herhaling van ‘Tijd voor Max’ van afgelopen vrijdagmiddag. Justine is als opvolgster van Mirjam Spierings vanaf januari 2012 hoofredacteur van het tijdschrift Vorsten.

Dit tijdschrift is onder meer vermeld in Correspondence with the Royal House of the United KingdomFaxbericht aan Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van OranjeOverwegingen inzake Strategisch Perspectief 2000 aan Hare Majesteit de KoninginPrinsjesdag 1996 (1)Prinsjesdag 1996 (2)Valentine present sent to DianaDecision DayMagazine Vorsten and the Government GameReport 20Your trip to PakistanProcedure 97 / 2152 RWNL AZ (1)My ultimatum: 28 September!Bezoek aan BrusselLucy of the Manor Court Hotel in LondonWindsor Castle, Eton College, Frogmore House and the Princess of Wales ConservatoryReport 38Windsor Estate in ParisLetters on behalf of Lady Sarah McCorquodaleBericht aan de Directie 003Maand van de waarheidVruchtbaar weekendTerugblik op 28 september 1997No cure no payMirjam, Vorsten en Hare Majesteit de KoninginWat doen wij met Paleis Soestdijk? en Het landgoed van Julio Iglesias.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 23 maart vanaf 5 januari 1991: 1996 De ondersteunende taak van Politie en Justitie aan het Instituto Cervantes Benelux 1997 Life in the brewery 1998 Bezoek aan Hare Majesteits Amsterdam – – Afspraken met Directeur Jan Louwers van het instituut Academia Málaga Plus 2001 Opmaat naar morgen 2002 Colloquium in Moskou van de Asociación Europea de Profesores de EspañolAankomst in Moskou 2003 Ontvangers Generaal van Gelre voor de Koning van Spanje 2004 Bezoek aan de Graafschap van Heyden 2005 Instituto Cervantes Benelux Primer Congresista de la Federación Internacional de Asociaciones de Profesores de Español 2006 De krachten bundelen 2007 Thomas Triebels en Fred Rijntalder 2009 Pied à terre in Nederland 2010 Spagaat 2011 Axel Rosendahl Huber en 2012 Valentijn en Sneek.