HET LICHT OP FOLKESTONE EN NUEVO LANJARÓN IN TORREMOLINOS EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 24 MAART VANAF 5 JANUARI 1991

11:00 Ook hier zijn de verscherpte maatregelen in Nederland doorgekomen. Van belang is een eenduidige communicatie om de problemen het hoofd te bieden. Daar ga ik dus mee door. Een rijdende trein moet immers niet noodgedwongen tot stilstand komen als we praten over de ontwikkeling van een organisatie. Laten we dus van de nood een deugd maken.

Na verzending van Justine Marcella en mijn documenten d.d. 23 maart vanaf 5 januari 1991 zag ik in The Crown hoe Prinses Margaret kennis heeft gemaakt met fotograaf Antony Armstrong-Jones en stuitte in mijn levensverhaal vervolgens op mijn brief Forward Annual Return InstitutoCervantes Ltd 2008 ter attentie van de Freemont Group te Folkestone United Kingdom.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 24 maart vanaf 5 januari 1991: 1996 Brief aan de Directeur van de Centrale Recherche Informatiedienst 1997 Letter to Prince Willem-AlexanderUitvoeren van opleidingsbeleid 1998 Karakter eindelijk beloond 1999 Lievelingswijn 2002 Bezoek aan het Kremlin 2003 Karel de Grote 2004 Brief aan de Internationale Stichting AlzheimeronderzoekRapportageBrief aan de Stichting Multiple Sclerose InternationaalBrief aan Directeur Hans Ouwehand van de Stichting Onze Kleine WeeskinderenBrief aan Voorzitter J.A. Miele van het Internationaal Parkinson FondsBrief aan Zuster Michaela Stichting Werelddorpen voor KinderenBrief aan Internationaal directeur Joseph Lam van de Stichting Wereld Kinderfonds 2007 Bericht van verhindering 2008 Bezoek aan Paleis Soestdijk 2009 Dilemma’s te lijf 2010 Yoyo’s poppetjes 2011 20110324 MAXPost uit New Yorken 2012 Jaarvergadering van de Vereniging Van Leraren in Levende Talen te Utrecht

Ik zag gisteravond ook het programma Spoorloos waarin men op zoek is gegaan naar een Italiaanse medicus met de naam Giovanni Salvini uit Rome. Hierin zag ik bekende beelden uit Ostia. Het betrof een situatie uit 1968. Uit die periode dateren mijn opnames d.d. 2 en 3 november 1968. Een zoon van Dottore Giovanni Salvini woont in Barcelona. Mijn contacten in die stad in het jaar 1968 met mijn correspondentievriendin María Dolores Ferrer Velasco heeft uiteindelijk geleid tot de ontwikkeling van het Instituto Cervantes. Een opmerkelijke coïncidentie.

16:00 Ik haak vandaag in op mijn observatie in Van Buitenveldert tot Buitenkaag. Eén van de hierop afgebeelde Spaanse soldaten (tweede van rechts met blik gericht op de fotograaf) vertoont een opmerkelijke gelijkenis met David van restaurant Nuevo Lanjarón in Torremolinos. David begroet mij vaak met een militaire groet. Hij is afgebeeld op Groeten uit Torremolinos d.d. 20 februari 2005. Daarom memoreer ik mijn documenten waarin Nuevo Lanjarón is vermeld: Hotel CervantesTwintig jaar Nederlandse Club Costa del SolOranje bovenBouwen met puinUitnodigingWerving en selectieBewegingOlifantenPeace and tranquilityLijmenTerug in TorremolinosDe overburen van Edward en Sophie in SurreyHemels einde Spaanse EU-top Santiago de CompostelaFC Cervantes Arnhem (2)Dagboek 001Dagboek 005Nieuwsbrief 005Bericht aan de directie 001Bericht aan de directie 004Dierbaarste wensenNieuwe beleidsmedewerksterEchelonReis naar Apeldoorn, Wijk bij Duurstede, Buren en DoornenburgDe laatste berichten uit De Zevende Hemel van het jaar 2005Experiencias HispánicasEncaged by Felicia and Leonore41 jaar op stap met Transavia en Lenguado Bellavista en witte wijn uit Valdepeñas in LaMancha.

16:31 Ontvangen van Blauw Bloed: Koning ziet bestrijding coronavirus van dichtbij