HET LICHT OP LUCAYA IN OZ, MIJN DOCUMENTEN D.D. 3 APRIL VANAF 5 JANUARI 1991, BEZOEK VAN ONS KONINGSPAAR AAN BILTHOVEN EN HET LICHT OP THE BEATLES

Aan de voet van mijn bericht Het gaat goed met de Prins van Wales  schreef ik  “In Goedemorgen Nederland zag ik vanmorgen Lilian Marijnissen uit Oss. Zij herinnert mij aan de vele bezoeken die ik in haar woonplaats heb gebracht aan het Wellness Center Lucaya”.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 3 april vanaf 5 januari 1991: 1996 Brief NAP796-192 (1)Doodstraf of levenslang 1997 The 22 of April 1992Break in at Kensington Palace 1998 Van hof naar homeRoyal Mission 1999 Wederopstanding 2001 De paarse telefoon 002 Asociación Europea de Profesores de Español 2003 Soldaat van Oranje II 2005 Inzake Her Majesty’s Tax Collector 2007 Minister Verhagen bezoekt de Verenigde Staten van Noord-Amerika 2008 Alumnidag Radboud Universiteit op 31 mei 2008 2009 Tante Lies 2010 De troon deel 5 – Ik word niet uw koning 2011 Peter Slagter en Radio Nederland Wereldomroepen 2012 Nieuwe Collega: Victor García de la Concha.

Ik ontving gisteravond deze beelden van de Cervantescruise op de Horizon op 19 april 2018 op mijn bureaublad.

13:40 Ontvangen van Blauw Bloed: Bijzonder: Koning en koningin bezoeken samen RIVM Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vrijdagochtend een bezoek gebracht aan het RIVM in Bilthoven. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.

Ik stel deze berichtgeving buitengewoon op prijs. Er is geen horoscoop vandaag. Maar de horoscoop van 4 april is al vrijgegeven. We kijken nu dus vooruit op morgen beste MAAGD: Een verlangen naar mooie aankopen kan u naar de winkels drijven en als u zich daar niet tegen verzet moet u wel goed opletten dat u door een slimme verkoper geen poot wordt uitgedraaid. Uw romantische fantasie kan met u op de loop gaan. VISSEN: Het ontslag van een collega kan grote impact hebben op uw werk; de situatie die ontstaat kan stress oproepen. Wacht tot het stof neerdaalt en trek pas dan uw conclusies. Doordat u goed met publiek kunt omgaan kunt u mensen helpen. SCHORPIOEN: Een prima dag om aan een verre reis te beginnen of om er een te plannen. Tevens om u op iets te storten dat u interesseert, bijv. psychologie, filosofie of religie. Ook een uitheemse cultuur kan u bezighouden. Breid uw horizon uit. Hierbij denk ik uiteraard terug naar de cruise met de Horizon twee jaar terug. Die begon op de memorabele datum 14 april 2018. Mede in verband met de beelden van de Cervantescruise op de Horizon op 19 april 2018. Het was een fantastische show waarin songs van The Beatles ten gehore werden gebracht. Een mooie gelegenheid om mijn documenten te memoreren waarin The Beatles zijn vermeld:

Personal data founder Instituto Cervantes England and Wales/Golden Heart Foundation/Ontwikkel uw bedrijfMijn jeugdjaren 1947-1965ApplicationThe cable turtleI received your photographQuo vadisWederom witte rozenRoodkapje/Building The Holding ILa MakinitaMy Dear Royal HighnessGeorge Harrison uit Henley-on-ThamesHeatherA Royal Duty IA Royal Duty VBericht uit De Zevende Hemel / Reis naar Apeldoorn, Wijk bij Duurstede, Buren en DoornenburgHalbertsma en Van der Heyden (1)/Halbertsma en Van der Heyden (2)Don Quijote en Sancho Panza op de VeluweDaar zit ik dan bij Pauw en Witteman en Beatrix Oranje onder vuur Deel 1 en 2.