MARIËLLE TWEEBEEKE IN GESPREK MET MINISTER VAN BUITENLANDSE ZAKEN ARANCHA GONZÁLEZ LAYA VAN SPANJE, HET LICHT OP BORIS JOHNSON EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 7 APRIL VANAF 5 JANUARI 1991

Ik begin dit bericht van vandaag op de eerste plaats door Het Licht te laten schijnen op Premier Boris Johnson van het Verenigd Koninkrijk. De mededeling dat hij op de intensive care van het St. Thomas Hospital is opgenomen vervult mij met zorg. Ik hoop van ganser harte dat hij daar in goede handen is en mag leiden tot een spoedig herstel. De onwikkeling van ons Britse ontwikkelingsplan is immers ook voor een groot deel in zijn handen. Vanuit deze achtergrond ga ik over tot de orde van de dag.

Na verzending van We’ll meet again  sta ik ook nog even stil bij het interview van zondagavond voor de Nederlandse televisie van Mariëlle Tweebeeke in het programma Nieuwsuur met de huidige Spaanse Minister van Buitenlandse Zaken Arancha González Laya. Uit San Sebastián. Zij is pas op 13 januari van dit jaar tot minister benoemd in de regering van Pedro Sánchez. Het was een kort gesprek. Maar het doet mij deugd dat de Nederlandse televisie nu ook aandacht besteed aan mijn/ons huidige woonland.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 7 april vanaf 5 januari 1991: Authorization to Lady Diana Frances Spencer Princess of WalesYour letter of the 4th of AprilEuropean Cervantes FoundationGeluksgetal 1998 Verzoek aan de verzekeringsdeskundige van CadansOla 1999 Feedback 2000 Gebed zonder Van den Ende 2001 Beëindiging berichtgeving aan Herman de Koning 2003 Volgend jaar hebben we allebei een bloeiend bedrijf 2004 Hoofdlijnen 2005 Koninginnendag in NoordwijkDe paradox 2006 Regeren is vooruitzien 2007 Prettige Paasdagen 2008 The Verdict 2009 Bezoek aan Grouw en Sneek 2010 Ferguson en Van GaalOpnieuw naar het Lange Voorhout 2011 Water en 2012 Licht op het Prinses Diana Stadion tussen Arnhem en Nijmegen.

In verband met hetgeen in Nieuwsuur is besproken tussen Mariëlle Tweebeeke en Arancha González Laya zond ik een berichtje aan Hartmut Stoesslein beste MAAGD: Werkdruk kan al uw energie opslokken en uw perfectionistische inslag maakt het er niet makkelijker op. Hoewel goede resultaten zichtbaar zijn, kunt u overdrijven. Onderbreek regelmatig en luister naar de signalen van uw lichaam. VISSEN: Een perfecte dag om naar perfectie te streven. Maak heel precieze berekeningen; u kunt uzelf of uw bedrijf veel besparen. Het is in uw voordeel manipulatief en dominant te zijn. Wees niet te kritisch als u iets voor het eerst doet. SCHORPIOEN: Tot 23 april communiceert u voortreffelijk. U kunt op punten scoren, bent welbespraakt en zult goed begrepen worden. Ook zult u prettig samenwerken en kunt u ruzies sussen. Durf nu uw ideeën te promoten.

In dit verband memoreer ik eveneens mijn documenten d.d. 23 april vanaf 5 januari 1991: 1996 Brief aan de Minister van Buitenlandse Zaken Voor deze Het Hoofd van het Bureau Algemene Integratie Europa W. KingmaTerug naar Salamanca Tien jaar don Quijote 1997 Conversation with Sergeant David Sharp at Eton College and the Family Tristen in Henley-on-Thames 1998 Terugblikken op de kroon op het werk 2001 Alitalia geen zin meer in KLM 2002 – 2003 Universiteit van Amsterdam 2004 Aletta 2005 Topsalaris en Het Accoord van Eton College 2006 Familiekastelen 2007 Alternext 2008 Hillary Clinton wint voorverkiezingen in Pensylvania 2009 Brazilië Parque Nacional do Iguaçu 2010 Van Wassenaar naar Middelburg (2)Koninginnendag 2010 – 2011 Trouwdag en 2012 Mark Rutte naar de Koningin.