COMMUNICATIE MET HARTMUT STOESSLEIN, MIJN DOCUMENTEN D.D. 8 APRIL VANAF 5 JANUARI 1991 EN DRAGON’S DEN ONDER LEIDING VAN SANDER SCHIMMELPENNINCK VANAF ZONDAG AANSTAANDE OM 21:25 OP WNL

Na verzending van Mariëlle Tweebeeke in gesprek met Minister van Buitenlandse Zaken Arancha González Laya van Spanje, Het Licht op Boris Johnson, Noordwijk d.d. 1997 en mijn documenten d.d. 7 april vanaf 5 januari 1991 zond ik een bericht getiteld ‘Agradecimiento’ aan Hartmut Stoesslein. Als reactie stuurde hij mij een filmpje waarin een Beierse boer aan het werk is en in zijn akker zes flessen wijn opgraaft met de boodschap “no te pierdas el video de la agricultura . . . . te va a encantar!!!”. In verband met onze gezamenlijke ervaringen in Argentinië moest ik daarbij denken aan Bodegas Norton. Daarom heb ik hierop alsvolgt gereageerd: “ 22:04 aan Hartmut Las botellas de vino me acuerdan al vino de Norton que hemos bebido en la terraza del restaurante Gato blanco en Tigre”. Vanuit deze achtergrond denk ik terug aan mijn documenten uit het jaar 1998 waarin Noordwijk is vermeld. Zoals Vragen PR voor Paul Riegen van de Baak: Welke bedragen kan ik op de balans (en waar) opvoeren op het gebied van: a. persoonlijke goodwill? b. rechten handelsmerk Instituto Cervantes in de Benelux? c. auteursrechten Lettersto Diana Princess of Wales ? d. persoonlijke vordering op de Staat der Nederlanden? e. persoonlijke vordering op Harrods Knightsbridge? f. persoonlijke vordering op The Prince of Wales? g. vordering op The Princess of Wales Memorial Fund? h. persoonlijke vordering op Sir Elton John m.b.t. zijn lied Candle in the Wind?

Ik memoreer hiertoe enkele actiepunten, waarvoor ik je zeer dankbaar zal zijn als je ze hebt uitgevoerd (eventueel i.s.m. mijn Manager Benelux en overige betrokkenen): 1. Bestuurssamenstelling Stichting Cervantes Benelux. 2. Omzetting Stichting Cervantes Benelux in European Cervantes Foundation. 3. Omzetting Instituto Cervantes Limited England and Wales in Instituto Cervantes Holding Limited. 4. Opening rekening voor de holding bij NatWest Kensington Royal Garden Branche. 5. Aantrekken Capital Investors voor de holding. 6. Formatie Raad van Bestuur van de holding. 7. Formatie Raad van Commissarissen van Cervantes Holding.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 8 april vanaf 5 januari 1991: Letter from the head master of Eton CollegeGenealogie 1998 Hoog opgeleide werkzoekendenManagementproject SpanjeBrief van 6 april 1998 1999 Mirador de la Reina 2000 Embargo 2001 Bezoek aan nieuwe Appledealer in Velp 2002 Bericht aan accountants-belastingadviseurs R.M.Tijssen te Malden (Nederland) 2003 Hervatting werkzaamheden 2004 Prettige Paasdagen 2005 Diana, verhaal van een prinses (Deel 1) 2006 Het paleisdak op 2007 Lambert van Bodegom 2008 Claim op Harrods blijft gehandhaafd tot vergoeding van de schade heeft plaatsgevonden 2009 De Eikenhorst in Wassenaar 2010 Stichtingskwestie 2011 Koos Samson en de SROC te Amersfoort en 2012 Inventarisatie Spaans in de Benelux.

19:05 Aanstaande zondagavond wordt op NPO1 het programma Dragon’s den uitgezonden onder leiding van Sander Schimmelpenninck. Ik citeer de website: “Vanaf zondag 12 april is het internationaal succesvolle programma Dragons’ Den te zien bij WNL op NPO1. De serie wordt gepresenteerd door Quote-hoofdredacteur en Op1-presentator Sander Schimmelpenninck. In Dragons’ Den krijgen beginnende ondernemers die op zoek zijn naar een investeerder, de kans om hun eigen bedrijf te pitchen aan vijf van de meest succesvolle zakenmensen van ons land. Zij hebben hun sporen ruimschoots verdiend en gaan nu hun geld, kennis en ervaring delen met startende ondernemers. Michel Perridon, Nikkie Plessen, Won Yip, Shawn Harris en Pieter Schoen zijn samen goed voor zo’n 1 miljard euro en investeren met hun eigen geld. Wereldsucces In dit eerste seizoen zien we veertig ondernemers die allemaal één droom hebben: van hun bedrijf een wereldsucces maken. Maar daar hebben ze wel een investering van een Dragon voor nodig. De pitchers krijgen één kans om met een hun presentatie de Dragons te overtuigen om in hun bedrijf te investeren. En dat gaat niet iedereen even makkelijk af. Van prestatiebevorderende boxershorts, tot aggregaten op zonnepanelen, van vriesverse babyvoeding tot oprolbare posterverwarmingen, ze passeren allemaal de revue. Alleen de allerbeste ondernemers zullen winnen en de anderen gaan een illusie armer naar huis. De Dragons trekken flink de portemonnee en laten zo de droom van tientallen ondernemers uitkomen. De investeringsbedragen variëren van 50.000 tot en met 800.000 euro en in totaal wordt er ruim 4,5 miljoen euro geïnvesteerd door de Dragons, een ongekend hoog bedrag. Dragons’ Den is te zien op zondag om 21.30 uur vanaf 12 april tot met 31 mei bij WNL op NPO1.”

De naam Schimmelpenninck treffen we onder meer aan in Alumnidag 2002, Fourteen years later, Van der Heyden als Staatsman, Superzondag, Jaarvergadering Docenten Spaans in Nederland 2009 op zaterdag 28 maart te Hilversum, Flower of Scotland en Joannes Everhardus Canisius van der Heyden.