MIJN DOCUMENTEN D.D. 10 APRIL VANAF 5 JANUARI 1991 EN DE VERJAARDAG VAN PRINSES ARIANE EN PRINS FLORIS

Ik mis de kerkdienst van vandaag. Vorig jaar waren wij nog bijeen in een kleine kring in het Holland Huis en lazen daar samen het lijdensverhaal. Ik luister wel naar de Mathäus Passion op de Nederlandse televisie. Ik mis ook mijn collega’s in Noordwijk die mij zo dierbaar zijn. Ik zie op mijn homepage van Google wel aandacht voor Alle rechten voorbehouden, Correctie van mijn fax van 20.59 U ter attentie van Minister Hans Dijkstal van Binnenlandse Zaken van het Koninkrijk der Nederlanden, Ontvangst van de gasten bij het veertigjarig feest van onze Nederlandse Club Costa del Sol op 13 oktober van het vorige jaar en last but not least de activiteitenagenda van het Spaanse Koninklijk Huis. Van mijn oudste zoon kreeg ik bericht dat hij een nieuwe baan in zijn woonplaats heeft gekregen bij bol.com. Ik mag dus niet klagen en heb gisteravond de paaskaars ontstoken die ik van ons kerkgenootschap aan de Spaanse zuidkust uit handen van Grada Hildering heb ontvangen. Witte Donderdag betekent voor mij altijd een dag van vergiffenis. Het is een moment van terugkijken op het verleden en dan weer vooruitzien naar de toekomst. Ik realiseer mij nu dat ik mij in de huid van een predikant heb gehuld. Ik denk dat dat de kern is van Goede Vrijdag. Vandaag viert Prinses Ariane haar dertiende en Prins Floris zijn vijf en dertigste verjaardag. Langs deze weg gaan mijn gelukwensen naar hen uit.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Wijze woorden van Prinses Irene, mijn documenten d.d. 9 april vanaf 5-januari 1991 vijftiende trouwdag van Prins Charles en Camilla, Het Licht op Villa Felderhof en een crêpe met Belgische chocolade mijn documenten d.d. 10 april vanaf 5 januari 1991: 1997 Brief aan de Minister van Buitenlandse Zaken voor deze Jonkheer E. RöellBrief d.d. 10 april 1997Brief NAP/96-192En un lugar de La Mancha (1) – En un lugar de La Mancha (2) 1997 Maurice Vollebregt 1999 Favoriete jurk 2002 Bezoek aan de postbus in Utrecht en groeten aan Dr George Carey 2003 Vermogensbeheer 2004 Bevestiging afspraakComplimenten aan Van Holkema en Warendorf Unieboek voor David Cohen2005 Nun komm der Heiden HeilandNaar Althorp terug 2006 Naar Soestdijk terug 2007 Het Suideras in Vierakker en Wilhelmina van Pruisen 2008 De kogel is door de kerk 2009 FC Cervantes Arnhem en de EngelenburgVictory Boogie WoogieDilemma 2010 De Ridderzaal en de Arianeraket 2011 Alphen aan den Rijn, Minihouse, de slimme snelweg en de pen van een miljoen en 2012 Met het oog op Leuven.

Toevoeging: Paco Peña Azahara. De CD die ik van Liesbeth heb gekregen voordat ik naar Spanje vertrok