DE KEUKENHOF, INFORMAL INVESTORS, DRAGON’S DEN ONDER LEIDING VAN SANDER SCHIMMELPENNINCK OM 21:25 OP WNL, MIJN DOCUMENTEN D.D. 12 APRIL VANAF 5 JANUARI 1991 EN URBI ET ORBI

Na verzending van Mijn documenten d.d. 11 april vanaf  5 januari 1991 heb ik onmiddellijk nadien op Omroep MAX de uitzending gezien vanuit De Keukenhof in Lisse. Ik vind het een geweldig idee van Jan Slagter om ons van dat fraaie park te laten genieten terwijl het om de bekende reden voor het publiek gesloten is. Ook het idee om beelden te plaatsen op youtube. Het bracht mij ogenblikkelijk in gedachten terug naar mijn bezoek aldaar op 21 april 1992. Het was de laatste dag van mijn huwelijk voordat ik vervolgens voor zes weken naar Spanje vertrok om een begin te maken aan het Cervantesnetwerk. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten waarin de Keukenhof is vermeld: Liesbeth HalbertsmaDe langste brief van het jaar 1993We can start the joint venture nowReisschema Utrecht-Haarlem-Lisse-NoordwijkNaar Guadix en CazorlaHet Woord is thans aan Koningin ElizabethEen belangrijk signaalUnidad, Justicia y LibertadTsunami in de Pacific. De uitzending heeft mij weer een beetje opgefleurd. Ik heb nog wel een affiniteit met de bollentelers daar uit de tijd dat ik regelmatig in Warmond naar de sauna ging. Ze hadden dan tot 22:00 het hoogste woord en pas daarna kon ik tot rust komen. De zaak sloot om middernacht. Mijn caravan stond toen in Noordwijk op de camping. Dat werd dus even een stukje flink trappen midden in de nacht op mijn Gazelle.Van Piet Pelle! Ik vind het belangrijk om deze informatie te delen. Ik was gisteren erg gedeprimeerd. Daarom had ik geen behoefte aan visueel contact. De week voor Pasen speelt altijd door mijn hoofd. Dan zie ik mijn kinderen in gedachten nog met de palmpaas over de Plattenberg in Maarn lopen op Palmzondag naar onze buren. Pasen is voor mij een feest van de natuur. Ik hield niet van kunstbloemen. Die gewaarwording deel ik met Prinses Irene. Wij missen vandaag de kerkdienst in het Holland Huis. Maar mijn eerste gedachten gaan vanzelfsprekend uit naar mijn kinderen en kleinkinderen. Dan denk ik ook aan de zoektocht naar de paaseieren die de paashaas rondom ons huis had verstopt. Dat is een Heydens feest. Daarom zijn wij – Ramon en ik – ook een keer naar de plaats Heyden in Westfalen op bezoek gegaan. Vanuit deze achtergrond kijk ik uit naar het programma Dragons Den’ van vanavond waarover ik reeds in mijn bericht Communicatie met Hartmut Stoesslein, mijn documenten d.d. 8 april vanaf 5 januari 1991 en Dragons’ Den onder leiding van Sander Schimmelpenninck vanaf zondag aanstaande om 21:25 op WNL heb geschreven. Vanmorgen zag ik Sander Schimmelpenninck en Nikkie Plessen uit dit programma reeds in WNL op zondag. Ik hoop dat ze ons ook een aantal investeerders kunnen aanleveren voor de holding.

In dit verband memoreer ik ook mijn documenten mijn documenten d.d. 12 april vanaf 5 januari 1991: 1997 Diplomatiek voorstel 1999 Nieuw telefoonnummer 2001 Boonstra benadeelt Cervantes Holding 2002 Emailbericht aan Mr Gijsbrecht van Amstel 2003 Kees van Lede 2004 Paasverslag 2004 2005 Ontwikkeling European Cervantes Foundation 2006 AEPE-congres in MalagaStarter van de eeuw 2007 De haan in het kippenhok 2008 Erekwestie 2009 Beschrijving van onze reis door Argentinië door Léontine FreeveBuenos Aires 2010  D66-congres op zaterdag 17 april 2010 2011 Ir. Bill Holdsworth en het Nederlands Staatsbezoek aan Duitsland 2012 Nieuw Licht op Elton John  Op het NOS Journaal van 17:00 vernam ik dat Louis van Dijk is overleden. De laatste en enige keer dat ik hem heb gesproken was in Huis ter Duin in Noordwijk. Prime Minister Boris Johnson is uit het St. Thomas’ Hospital ontslagen. Dat doet mij deugd. Langs deze weg gaan mijn gelukwensen naar hem uit. Ik wens hem een spoedig herstel tijdens zijn verblijf in Chequers.