HET LICHT OP DE WELLENKAMP IN NIJMEGEN, MAARTJE VAN WEEGEN, CHEQUERS IN HET VERENIGD KONINKRIJK EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 13 APRIL VANAF 5 JANUARI 1991

Vanmorgen ontving ik in dank van Spaans Levende Talen de uitnodiging voor deelname aan hun webinar op 17 april aanstaande. Na verzending van De Keukenhof, informal investors, Dragon’s Den onder leiding van Sander Schimmelpenninck om 21:25 op WNL,mijn documenten d.d. 12 april vanaf 5 januari 1991 en Urbi et Orbi heb ik de uitzending tot 22:05 bekeken. Het spijt mij. Maar dit soort investeerders zie ik niet zitten beste Sander. Ik denk dan eerder aan mensen zoals Marcel Boekhoorn. Zonder op zijn minst honderd procent ‘commitment’ met mijn beleidsplan gaat het feest niet door. Zonde van de dure zendtijd! Ik kom weer eens graag op het Landgoed Twickel op bezoek. Zowel in Twente. Delden. Voor zover ik mij kan herinneren van het eerste jaar van het Frans-Spaans Instituut in 1979. Althans mijn voormalige echtgenote toen zij met mijn zoontje van bijna drie jaar de leermiddelen ging bezorgen in Hengelo. Alswel in Dieren/Ellecom. Van mijn Spaanse buurman Carlos Miguel Alonso ontving ik zaterdag jongstleden dit bericht “11 apr. 2020 12:19 Buenos días John, te agradecemos el detalle que has tenido en felicitarnos en estas pascuas, por nuestra parte te deseamos igualmente que celebres la Pascua del Domingo de Resurrección como es costumbre entre los cristianos, tanto si son católicos como protestantes, yo este año que no se puede celebrar los oficios en público, lo he hecho por medio de internet que han retransmitido todos los actos. Independientemente de este asunto, la semana pasada hice un contacto por la emisora con un compatriota tuyo, creo que de tu misma ciudad con indicativo de radioaficionado PAA-PIZ de Nijmegen. Bueno John, Un Saludo” Daarbij een foto uit de lucht van Google Van Nijmegen Nieuw West. Het deed mij direct denken aan het adres De Wellenkamp 15-30 waar ik in de periode 19951997 aan het werk ben geweest om het Instituto Cervantes in de Benelux van de grond te trekken. Daarom heb ik hem alsvolgt geantwoord:  datum: 12 apr. 2020 13:58 “Hola Carlos, Es una buena casualidad encontrar un compatriota mío de mi ciudad natal de Nijmegen. Nimega en Español. En 2003 he hecho una ponencia en Alcalá de Henares sobre esa ciudad más antigua de los Países Bajos asimismo de la familia más antigua de nuestro país. Y gracias por la foto. Reconozco el barrio con el puerto. Yo vivía muy cerca en De Wellenkamp con la vista al Canal entre los ríos Maas y Waal. La primera dirección del Instituto Cervantes Benelux. La ponencia encuentras en La relación espiritual entre Heydanus, Erasmo y Cervantes”. Vervolgens zond ik hem om 19:34 van: JOHN VAN DER HEYDEN aan: Carlos Miguel Alonso datum: 12 mei 2020 19:34 onderwerp: Mi lema personal Hola Carlos Mi lema personal ya desde mi niñez es Plus Ultra

Ik zag vanmiddag ook het interview van Maartje van Weegen met Koningin Juliana en Prins Bernhard in Paleis Soestdijk. Zij is onder meer vermeld in Trafford Publishing in Victoria (British Columbia Canada) is the most important publisher in the world, Koninginnendag 2003 in Olst en Deventer, Nieuw managementteam op wereldniveau, Nun komm der Heiden Heiland, Trooping the colour en Aderlating. Prime Minister Boris Johnson van het Verenigd Koninkrijk heeft zich na zijn ontslag uit het St. Thomas’ Hospital in Londen teruggetrokken in zijn buitenverblijf Chequers.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten waarin Chequers is vermeld: My Dear Royal Highness, Purple Heart Operation, Building The Holding VI, Bezoek aan Fuengirola en Experiencias Hispánicas. En mijn documenten d.d. 13 april vanaf 5 januari 1991: 1996 Ik schaam mij als medicusVereniging Spaans op School 1997 James Warwick 1999 Samen delen 2001 KLM op het verkeerde spoorGoede Vrijdag 2002 Bericht aan accountants-belastingadviseurs R.M. Tijssen te Malden Nederland 2005 Bill Clinton en Cervantes 2006 Aansluiting ADSL in NijmegenDieu defend le droitConfirmation of receipt2007 Ariane (2)2008 Grote schoonmaakBert Schaake 2009 Congreso El Español en la unidad y la diversidad en Buenos Aires – primer día 2010 Je moet ze alles voorkauwen in Den HaagEducación, educación y educaciónBericht aan Liesbeth HalbertsmaNieuw telefoonnummer 2011 Tweede dag Nederlands Staatsbezoek aan Duitsland en 2012 Gerben-Jan Gerbrandy en Tony Blair. En om in de Paassfeer te blijven sluit ik af met A toi la gloire, O Ressuscité.

Un saludo afectuoso desde la Costa del Sol