BOODSCHAP VAN HIS ROYAL HIGHNESS THE PRINCE OF WALES INZAKE THE DRAGON’S HEART HOSPITAL IN CARDIFF, TERUGBLIK OP 23 APRIL 1997 EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 23 APRIL VANAF 5 JANUARI 1991

“Loosers hebben een excuus. Winnaars hebben Een Plan” zei één van de ‘dragons’ afgelopen zondag in het televisieprogramma ‘Dragons den’. Zij bleken die avond ook behoorlijk investeringsbereid te zijn. MIJN PLAN bestaat al vanaf 1968 en zoals beschreven in mijn brief van 10 september 1996 aan Hare Majesteit Koningin Beatrix geboren op de Plaza de España in Madrid. Vanuit die achtergrond dient het onderstaande te worden beoordeeld. Na verzending van Hackfort bij Vorden, terugblik op 22-april 1997, Het Licht op het Catshuis en mijn documenten d.d. 22-april vanaf 5-januari 1991 heb ik kennisgenomen van het bericht The Prince of Wales opens the Dragon’s Heart Hospital in Cardiff Published 21 April 2020 The Prince of Wales sent a prerecorded video message to mark the opening of Ysbyty Calon Y Ddraig, the Dragon’s Heart Hospital in Cardiff. The temporary facility is based in the city’s Principality Stadium, which usually hosts rugby, and will provide capacity for up to 2,000 additional beds to support the NHS in Wales during the coronavirus pandemic. It is the largest field hospital in Wales and the second largest in the UK. Addressing the small number of assembled representatives who have contributed to the completion of the hospital, His Royal Highness said: “In a facility named, so evocatively and so appropriately, Calon y Ddraig, what can I say except ‘diolch o galon’, and express the warmest possible thanks for what you have done, and all that you will do in this hospital, and all those other field hospitals, across Wales, where buildings have been transformed as part of the immense effort to combat the dreadful threat we face.  Llongyfarchiadau ichi i gyd.” The ceremony was hosted by rugby player and doctor, Jamie Roberts and attended by Mark Drakeford, First Minister for Wales. Following His Royal Highness’s video message, a plaque was unveiled by Ruth Walker MBE, Executive Nurse Director and Victoria Legrys, Programme Director to mark the hospital officially open. The event also included music from Alis Huws, Official Harpist to The Prince of Wales. The temporary hospital has already opened its first 330 beds but has not yet welcomed its first patient. It will care for patients who are coming to the end of their treatment for Covid-19 and require rehabilitation and support, or end-of-life palliative care. Facilities include mobile x-ray, CT scanners and care for people in the last weeks or days of their lives. The adjacent Cardiff Blues stadium will offer a rest area for staff and a reception area for relatives. Mark Williams, manager of the Principality Stadium, said: “To witness the transformation of the stadium into a field hospital in just a matter of weeks is staggering. It reaffirms what is possible when people come together.”

Mijn horoscoop van 7 april luidde Tot 23 april communiceert u voortreffelijk. U kunt op punten scoren, bent welbespraakt en zult goed begrepen worden. Ook zult u prettig samenwerken en kunt u ruzies sussen. Durf nu uw ideeën te promoten. Dat doe ik dus bij deze.In dit verband memoreer ik mijn verslag van 23 april 1997 ter attentie van The Late Princess of Wales: Conversation with Sergeant David Sharp at Eton College and the Family Tristen in Henley-on-Thames.

En een samenvatting van mijn documenten d.d. 23 april vanaf 5 januari 1991: 1996 Brief aan de Minister van Buitenlandse Zaken Voor deze Het Hoofd van het Bureau Algemene Integratie Europa W. KingmaTerug naar Salamanca Tien jaar don Quijote 1997 Conversation with Sergeant David Sharp at Eton College and the Family Tristen in Henley-on-Thames 1998 Terugblikken op de kroon op het werk 2001 Alitalia geen zin meer in KLM 2003 Universiteit van Amsterdam 2004 Aletta 2005 Topsalaris en Het Accoord van Eton College 2006 Familiekastelen 2007 Alternext 2008 Hillary Clinton wint voorverkiezingen in Pensylvania 2009 Brazilië Parque Nacional do Iguaçu 2010 Van Wassenaar naar Middelburg (2)Koninginnendag 20102011 Trouwdag 2012 Mark Rutte naar de Koningin 2018 Maandag 23 april 2018 22:30 Griekse tijd. De eerste dag in Athene Griekenland.

16:31 P.S: Vandaag zou normaliter in het Paraninfo van de Universiteit van Alcalá de Henares de jaarlijkse Cervantesprijs worden uitgereikt door Koning Felipe VI. Het is mij echter niet bekend of dat nog doorgang vindt onder de huidige omstandigheden.