URBI ET ORBI, TERUGBLIK OP 24 APRIL 1997 EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 24 APRIL VANAF 5 JANUARI 1991

12:39 Ontvangen van Blauw Bloed: “Koninklijk gezin toch in beeld op koningsdag Hoewel de viering van Koningsdag in Maastricht niet doorgaat, krijgt Nederland het koninklijk gezin tóch te zien via internet. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst. Via het platform www.koningsdagthuis.nl worden gedurende de dag beelden gedeeld van het gezin dat op Paleis Huis ten Bosch Koningsdag viert. Om 10.00 spreekt koning Willem-Alexander een korte videoboodschap uit. Om 16.00 sluit de Koning af door het glas te heffen tijdens de Nationale Toost. Uiteraard is alles te volgen via de website en socialmediakanalen van Blauw Bloed. De beelden van het koninklijk gezin worden ook gedeeld via televisie, de Nederlandse beeldbanken, en via de socialmediakanalen van het Koninklijk Huis.” Dat doet mij deugd. Gelijk een Urbi et Orbi heb ik de politie van Torremolinos woensdag om 20:00 de zegen gegeven vanaf het balkon van De Zevende Hemel. Zij reageerden enthousiast. Dat geldt ook voor mijn buren nadat ik hen gisteravond dit bericht had gestuurd: “Lectura del Quijote Hola Carlos Avanzamos XXIV Lectura virtual del Quijote del Círculo de Bellas Artes John” Zijn reactie: “Carlos Miguel Alonso 09:37 Gracias, muy interesante, un acto muy bonito ver  la participación de todas las personas en la lectura de Cervantes, empezando por La Princesa Leonor, un acto muy bonito, menos mal que hay algo agradable de vez en cuando.”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Boodschap van His Royal Highness The Prince of Wales inzake The dragon’s heart hospital in Cardiff, terugblik op 23 april 1997 en mijn documenten d.d. 23 april vanaf 5 januari 1991 mijn verslag van 24 april 1997 ter attentie van The Late Princess of Wales: NBL 280 The Angel on the Bridge and Henley Management College

En een samenvatting van mijn documenten d.d. 24 april vanaf 5 januari 1991: 1995 Kastelenroute van Vorden1996 Faxbericht Brief van de Minister-President ter attentie van het Centraal Bureau voor de ArbeidsvoorzieningBrief van de Minister-President ter attentie van het Centraal Bureau voor de Arbeidsvoorziening 1997 NBL 280 The Angel on the Bridge and Henley Management College 1998 SamenwerkingsvoorstelHow to build the bridge and to become the partnerVoortgangsrapportageGeen zee te hoog 2001 Pieterman en Newconomy 2003 Reddingsplan Vitesse 2004 The world is my witness (1)Friso boppe 2006 ADSL-aansluiting op iMac (5) ter attentie van mevrouw Boukje Bügel Gabreëls van HetNetLe Figaro 2008 The tide is turning 2009 No llores por mi Argentina Duo Nuevo Tiempo in restaurant El Quincho  2012 De laatste werkdag in Swan Lake City 2018 Dinsdag 24 april 2018 De tweede dag in Athene .