TERUGBLIK OP 28 APRIL 1997 EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 28 APRIL VANAF 5 JANUARI 1991, ÉÉN MINUUT STILTE IN HET VERENIGD KONINKRIJK EN HET LICHT OP PRESTON

Ik ben de redactie van Blauw Bloed en Jeroen Snel in het bijzonder buitengewoon erkentelijk voor de beelden die ik na verzending van De verjaardag van Koning Willem-Alexander, terugblik op 27 april 1997 en mijn documenten d.d. 27 april vanaf 5 januari 1991 vanuit Paleis Huis ten Bosch heb ontvangen. Ter herinnering: Koningsdag thuis. Een memorabele Decision Day waarbij ik vooral geroerd was door het ten gehore brengen van het lied Angels van Robbie Williams door Jeroen van der Boom. Vanuit deze achtergrond ga ik weer over tot de orde van de dag en memoreer op de eerste plaats mijn brief aan Prinses Diana van 28 april 1997:

Mr Philip Homer in Stratford-upon-Avon and The Royal Shakespeare Company En het overzicht van mijn documenten d.d. 28 april vanaf 5 januari 1991: 1997 Mr Philip Homer in Stratford-upon-Avon and The Royal Shakespeare Company Report 17 Stratford-upon-Avon and Warwick 1998 Ontvangstbevestiging aan de verzekeringsdeskundige van CadansLicht op Rood, Oranje en PaarsLetters on behalf of Lady Sarah McCorquodale 1999 Primavera 2000 Fresas con nata 2001 Vier jaar na mijn Royal Mission in Stratford-upon-Avon 2002 Cervantescruise ter attentie van Directeur Drs H.G. Starren van het Management Centrum VNO-NCW de Baak in NoordwijkCervantescruise ter attentie van de heer Robert Bischot in Alicante 2003 Reddingsoperatie Vitesse 2005 Werken met ontwikkelingstrajecten 2006 Negen jaar Royal Mission 2007 Tien jaar na mijn Royal Mission in Stratford-upon-Avon 2008 Hooi op de vork 2009 Terug uit Argentinië 2010 Een Heerlijk rijtjeHaastklusje 2011 Terugblik op 23 april 2011 en2012 In de schaduw van Soestdijk.

16:40 Hierna zag ik dat de huidige Prime Minister Boris Johnson van het Verenigd Koninkrijk een minuut stilte hield in zijn kantoor op 10 Downing Street voor de slachtoffers van de coronacrisis. Gevolgd door beelden uit de Britse stad Preston. Preston is vermeld in Bericht uit de Keizer Karelstad, Complimenten aan Van Holkma en Warendorf Unieboek voor David Cohen, Diana Our Beloved Partner, Diana Memorial Fountain, Reis naar Apeldoorn, Wijk bij Duurstede, Buren en Doornenburg, Zuinigheid met vlijt bouwt huizen als kastelen  en Bezoek aan Faro en Lagos. Ook de huidige President van de Verenigde Staten van Noord-Amerika schijnt zich daarbij thans te hebben aangesloten.