LA REINA DE BELLAVISTA, KONINGIN WILHELMINA, TERNEUZEN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 30 APRIL VANAF 5 JANUARI 1991

Tijdens het handgeklap van gisteravond om 20:00 heb ik mijn Spaanse buurvrouw aangeduid met María La Reina de Bellavista. Daarna ging er applaus op bij mijn voordeur. Vervolgens las ik in de Telegraaf Jarige Pieter van Vollenhoven (81) vindt isolement moeilijk. Op deze 111e geboortedag van Koningin Juliana gaan mijn felicitaties uit naar de echtgenoot van Prinses Margriet in Apeldoorn. Mijn horoscoop luidt vandaag ‘Trek tijd uit om te ontspannen, u te amuseren en de batterij weer op te laden. Maak plezier, zodat u bent opgewassen tegen de discipline die u binnenkort zult moeten opbrengen. Houd uw agenda flexibel’. Dat is goed. In dit verband ga ik terug naar de gebeurtenissen van gisteren.

Na een bezoek aan Clínica dental Milenium in Torremolinos en verzending van mijn bericht Terugblik op 29 april 1997 en mijn documenten d.d. 29 april vanaf 5 januari 1991  zag ik op NPO2 een van de vier delen van de film Wilhelmina. Het speelt zich tijdens de Tweede Wereldoorlog af in Engeland. Kort voor de bevrijding van Nederland. Ik herinner mij dat Koningin Wilhelmina eerste voet op Nederlandse bodem heeft gezet in Terneuzen in de provincie Zeeland. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Terneuzen is vermeld: Ontwikkelingen  – VerzoekVerdere berichtgevingMaand van de waarheidInzake de brief van 28 aprilThe sixth anniversary of my first engagement after my divorceHartsaangelegenhedenTogether againHis Royal Highness The Prince of Wales in St. James’s PalaceDe ontmoetingsavond van 25 maart 2010Op zoek naar een huishoudelijke hulpEncaged by Felicia and LeonoreAlumnidag Radboud Universiteit groot succes en Bericht voor de Economische Studentenvereniging Nijmegen.

Bovendien is het de geboorteplaats van onze NCCS-voorzitter Wilmar Bliek. Wilmar heeft ons altijd weten te vermaken. Was het niet in Huelva en Fatima, dan wel in Ávila of Madrid. Als het niet klopt laat het maar weten Wilmar!

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 30 april vanaf 5 januari 1991: 1992 The selffulfilling prophecy 1993 Beëindiging Operatie Spider 1995 Brief aan het Bestuur van de Vereniging Spaans op School inzake het Instituto Cervantes Benelux 1998 Koninginnendag in Utrecht 1999 Bouwen met puinVeiligheidsmaatregelen 2000 Koninginnendag in Leiden 2001 Prinses Juliana 92 jaar 2002 Koninginnendag in Hoogeveen en Meppel 2003 Koninginnendag in Olst en Deventer 2008 Koninginnendag op Ibiza 2009 Koninginnendag in Maarn, Utrecht en ArnhemReisverslag Zuid-Amerika 2011 Koninginnendag in Limburg en 2012 Koninginnendag in Rhenen en Veenendaal.