BANAAN ROYALE, ZUINIGHEID MET VLIJT BOUWT HUIZEN ALS KASTELEN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 13 MEI VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Mijn documenten d.d. 12 mei vanaf 5 januari 1991 met het oog op Parijs heb ik dit nagezonden 17:44 P.S. Het bijzondere gerecht voor vanavond wordt Banaan Royale uit Gran Canaria. Het bestond uit Primer plato: Dos rebanadas de pan 100% integral familiar con plátanos de Gran Canaria cubierto por queso fundido de Gouda. Segundo plato: pollo al ajillo con patatas asadas. Y de postre un Zumo de Naranja. Hierna zag ik nogmaals S.M. el Rey preside la apertura solemne de las Cortes Generales de la XIV Legislatura en Audiencia a los galardonados con los Premios Princesa de Asturias 2019. In dit verband zond ik mijn buurman dit bericht: “20:35 Para esto recuerdo estos imágenes”.

Mijn horoscoop luidt vandaag beste ‘Geldzaken hebben aandacht nodig. Let op uw uitgaven en ga zorgvuldig om met uw bezittingen, zeker als deze herinneringen oproepen. Haak in op maatschappelijke veranderingen en gebruik alle beschikbare technologie’.

Ik wil hierbij nogmaals benadrukken dat mijn beleidsplan de steun behoeft van het Nederlandse bedrijfsleven. Het is immers geboren in de Baakermat van het Nederlandse bedrijfsleven: de Baak in Noordwijk. Daar heb ik het idee al in 1989 gelanceerd en daartoe heb ik op 10 december 1998 de finale bijgewoond van de Starter van het jaar in de Malietoren in Den Haag waaraan ik ‘pro forma’ heb deelgenomen. Het plan dient dus conform planning te worden overgenomen door een consortium van bedrijven. Wat de geldzaken betreft heb ik steeds het adagium Zuinigheid met vlijt bouwt huizen als kastelen aangehouden. Om onafhankelijk van banken te opereren heb ik steeds uit eigen middelen gefinancierd. Dat is te lezen in de Financiële paragraaf. Op 30 januari 2012 stond de teller op 158.412,65 euro. In de hiernavolgende acht jaar zijn die investeringen natuurlijk al behoorlijk opgelopen. Ik denk dat de aan het programma Dragons’ Den deelnemende ‘dragons’ in dit verband van belang kunnen zijn door een participatie te nemen in de holding. Ik ben echter niet van plan om mijn plannen te gaan verkopen voor de Nederlandse televisie aangezien ik ook hecht aan een aan de holding gekoppeld televisiebedrijf. Dit moet leiden tot een spin off van de gehele geplande constructie. Dat is nu hard nodig nu de economie weer op gang moet worden gebracht. Zowel in de Benelux, Spanje als het Verenigd Koninkrijk. In dit verband lees ik vandaag in de Telegraaf: “Meghan wil onthullende biografie liefst nu al uitbrengen Augustus is nog veel te ver weg en daarom zou Meghan het liefst willen dat de biografie over haar en prins Harry nu al uitkomt in plaats van in de zomer. Dat vertelt een insider aan The Daily Mail woensdag. Het boek Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family moet de vele geruchten rondom de hertog en hertogin van Sussex ontkrachten. Volgens de bron zal het onthullen ‘waarom Harry en Meghan geen andere keus hadden’ dan een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis. Meghan wil daarnaast laten zien wie ze echt is en het imago van een veeleisende diva zo laten vervagen, aldus de insider.” In dit verband denk ik dat er voor Harry een belangrijke rol is weggelegd in het reeds in 1996 voorgestelde familiebedrijf Van der Heyden/Spencer in Kasteel Engelenburg in Brummen. Vooral omdat de uitvoering van dat plan toen geen doorgang heeft kunnen vinden vanwege de fatale gebeurtenis met zijn moeder op 31 augustus 1997 in Parijs.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 13 mei vanaf 5 januari 1991: 1992 La Vuelta a España 1995 StandvastigheidIk wijd mij thans aan mijn dissertatie 1997 Information on behalf of NatWest Kensington Royal Garden BranchAccount number 66834465 at Kensington Royal Garden Branch National WestminsterFax message to Economic Development Manager Mr Philip Homer of Stratford-upon-Avon 1998 LeiderschapThe stalker 2000 Your letter from April 17th on behalf of Mr Roland Ernst in Vienna 2001 Minister-President Wim Kok en voormalig burgemeester Ed d’Hondt van Nijmegen belangrijke getuigen 2002 Diana’s last will of December 1996Kansrijk bedrijf 2003 Oplossing financieel dilemma 2004 Alex 2005 Candle in the wind 2006 Père Lachaise et le Capitain Fracasse 2007 Afspraakbevestigingen 2008 Bedankje van Hillary 2009 Onze eerste postzegel 2010 FC Fulham van Mohamed Al Fayed ten onder tegen Atletico Madrid 2011 Twee dagen nationale rouw in Spanjeen 2012 Opening La Casita Punta Azul in Torremolinos en Vitesse- N.E.C. in Arnhem.