NAGEDACHTENIS AAN THOMAS TRIEBELS (17 MEI 1964 – 18 MAART 2017) EN DRS TJITSE BREUKER (SKINGEN 1 JUNI 1942 – DRACHTEN 18 JANUARI 2014) EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 14 MEI VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Banaan Royale, zuinigheid met vlijt bouwt huizen als kastelen en mijn documenten d.d. 13 mei vanaf 5 januari 1991 heb ik op Google gezocht naar Thomas Triebels uit Arnhem omdat ik al lang niet meer iets van hem heb vernomen. Tot mijn grote ontsteltenis heb ik nu gelezen dat hij op 18 maart 2017 is overleden. Thomas is altijd zeer betrokken geweest bij mijn persoonlijke ontwikkelingen en is zelfs twee weken bij mij te gast geweest in Spanje. Hij was een belangrijke verbindende schakel binnen ons organogram. Hij was een zoon van Professor Dr. Leo Triebels, hoogleraar culturele antropologie aan de voormalige Katholieke Universiteit Nijmegen en is in 2004 in mijn leven verschenen. Naar zijn zeggen was zijn vader familie van voormalig Minister-President Dries van Agt. Zijn zuster draagt de naam Lilibeth. Dat was in mijn beleving een directe klik met Koningin Elizabeth van Groot-Brittannië . Ik heb begrepen dat zij office manager is geweest van de Radboud Universiteit. De laatste keer dat ik een reisje met Thomas heb gemaakt was op mijn 68ste verjaardag naar De Engelenburg in Brummen. Hij is altijd een enthousiast pleitbezorger geweest van mijn beleidsplan.

Mijn horoscoop luid vandaag ‘U krijgt meer inzicht in financiële zaken en zult meer waarde gaan hechten aan bepaalde bezittingen. Pak problemen meteen bij de kop, maar houd er rekening mee dat anderen tijd nodig kunnen hebben om een besluit te nemen’. Dat spreekt vanzelf.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 14 mei vanaf 5 januari 1991: 1992 Día de la nueva etapa 1994 Dank aan de werkgroep John van der Heyden van de Lionsclub Maarn-Maarsbergen 1995 Nederlands Adelrecht ter attentie van de voormalige voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux 1996 Carta Programa Gobernamental al Presidente del Gobierno Don José María Aznar del Reino de EspañaUw twee brieven van 26 april ter attentie van Staatsecretaris Tineke Netelenbos van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen 1997 Decision Day 1998 Wijzigingsformulieren ter attentie van de Kamer van Koophandel te Amsterdam 1999 Woordeloos 2000 El holandés errante 2001 Lintje Boonstra afgeblazen 2002 Kansrijk bedrijf Gibraltar 2003 Een Lion uit Maarn 2004 Het eindpunt 2007 Nederlands – Brits – Spaans werkgelegenheidsplan 2008 Monsterzege in West Virginia 2009 Nieuwe index Letters to Diana Princess of Wales 2010 Relatie met Malaca Instituto beëindigd for the time being 2011 De Baak aan de ZuidkustOp weg naar Soestdijk en 2012 Koning Juan Carlos en Koningin Sofía van Spanje vijftig jaar getrouwd.