LOVE SHINE A LIGHT, TERUGBLIK OP 1992 EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 19 MEI VANAF 5 JANUARI 1991

Het sociale leven begint hier weer op gang te komen. De gezellige terrasjes van Torremolinos zijn weer opengesteld. Na verzending van Terugblik op 1992, verbindingen en mijn documenten d.d. 18 mei vanaf 5 janjuari 1991 heb ik ook verbinding gemaakt met de apotheose van zaterdag 16 mei 2020.Vervolgens zag ik de presentatie van de Spaanse Vicepresidenta Carmen Calvo Poyato en verzond ik dit bericht 17:58 Mark heeft weer een nieuwe musical op stapel:  LIZ Big Fish – Wees de held van je verhaal. Dochter Anja Schilder van Anny was er niet zo gelukkig mee dat ik Jan aanduidde met Jantje Smit. Ik heb de presentatie van Carmen Calvo tot 19:00 gevolgd totdat het woord ‘La Mentira’ volgde. Het lijkt mij goed dat de betrokkene laat weten wat men daaronder verstaat. Het wordt nu immers tijd dat er aan alle discussies terzake een eind komt en wij kunnen overgaan tot de uitvoering van ons beleidsplan. Daarom is het belangrijk kennis te nemen van Aprender español: Comunidades autónomas de España (nivel básico). Het is een mooie samenvatting van alle Spaanse regio’s die ik vanaf 1967 heb bezocht. Na het zien van La entrevista con Álex Lequio en La Red Social de María Palacios gingen mijn gedachten automatisch terug naar Feliciana Palacios in Burgos en La boda de Daniel y Mary in Palencia. In dit verband heb ik vastgesteld dat onze huidige ambassadeur in Madrid de naam Jan Versteeg draagt. Als genealoog ben ik benieuwd wat zijn relatie is met Francis.

Mijn horoscoop luidt vandaag ‘U zult strijdvaardiger en directer dan anders zijn in de communicatie en dat komt van pas als op het werk een machtsstrijd gaande is. Laat geen misbruik maken van uw vriendelijkheid en wees niet te goed van vertrouwen.

Dat is een goed advies. Ik werk nog altijd volgens het A-B-C-model van Danielle Roex.Vanuit deze achtergrond vervolg ik mijn verhaal over 28 jaar NederlandsSpaansBritse organisatie-ontwikkeling met mijn verslag van 19 mei 1992.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 19 mei vanaf 5 januari 1991: 1992 Weerzien met Julio Sampedro 1995 Brief BD14r/jr ter attentie van Burgemeester Ed d’Hondt van Nijmegen 1997 Bicycle tour 1998 Hete Kohle 1999 El mundo de hoy 2002 Naar The London Pub 2003 Bedrijfsethiek & Integriteit 2004 Koninklijk Huwelijk 2005 Dancing Queen 2006 Noticia del 28 de marzo de 2006 para la junta directiva de la AEPE 2007 Gemeenteraadsverkiezingen in Spanje 2008 Cervantes Business Consultancy en Cervantes Studiecentra 2009 De koersen stijgen weer 2010 Garzón naar ‘s-Gravenhage 2011 Het gemeenschappelijk maken van informatie en 2012 Windsor, Facebook en Cervantesonline.