CAYETANA ÁLVAREZ DE TOLEDO, TERUGBLIK OP 1992 EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 2 JUNI VANAF 5 JANUARI 1991 DAG VAN DE ESCUELAS DE ESPAÑOL PARA ESTRANJEROS IN MÁLAGA MET HET OOG OP ‘CERVANTES EMPRESARIAL’

Na verzending van Terugblik op 1992 en mijn documenten d.d. 1 juni vanaf 5 januari 1991   ik deze persconferentie van Pedro Sánchez vanuit La Moncloa waarin hij een verlenging van de noodtoestand aankondigt van twee weken. Vervolgens verzond ik dit bericht “

14:01 Dit is een (vermoedelijke) ‘descendiente’ van de in ons land vermaledijde Hertog van Alva. Tijdens mijn bezoek aan Groenlo tijdens De Slag om Grolle heb ik ons aller David van restaurant Nuevo Lanjarón herkend als Spaanse soldaat: Wellicht is dit voor onze jeugd aanleiding om onze geschiedenisboekjes nog eens te bestuderen. Ik heb vanmorgen de presentatie van Pedro Sánchez bekeken voordat ik naar de tandarts (Doctora María Jesús Romero) ging. Ik moet eerlijk zeggen dat zijn besluiten mij goed zijn gevallen. Dat geldt ook zijn besluit om de armoede te bestrijden in dit land. Na de uitbraak van de pandemie verschenen hier opnieuw ‘mendigos’ om te bedelen op straat. Ik heb ze praktisch nooit een eurocent gegeven omdat ik het een verantwoordelijkheid vind van de regering om die mensen een menswaardig bestaan te geven. Hieraan heeft Pedro thans gevolg gegeven.”

Vanuit deze achtergrond vervolg ik mijn verhaal over 28 jaar NederlandsSpaansBritse organisatieontwikkeling met mijn verslag van 2 juni 1992 en memoreer ik mijn documenten d.d. 2 juni vanaf 5 januari 1991: 1992 Cervantes International MálagaDebla MálagaFederico García LorcaMálaga Plus (als boven) 1998 Uw brief van 28 mei 1998 ter attentie van Minister Drs Loek Hermans van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen van het Koninkrijk der Nederlanden  1999 Pavo Real 2000 Fax message Last Will on behalf of Mr Anthony Julius of Mishcon de Reya in London United KingdomTransparantie 2002 Dagboek 001 inzake berichtgeving aan de County Court of Northampton en het Haags Juristen CollegeClaim no. XH 2 04462 aan het Haags Juristen CollegeClaim No. XH 2 04462 on behalf of the Northampton County Court in the United Kingdom 2003 Bilderberggroep 2005 Nieuw huiswerk voor Dehaene en Verheugen 2007 De Gouden Driehoek 2008 Hillary Clinton wint ook in Puerto Rico en neemt de leiding 2009 Torremolinos 2010 CDA uitgeregeerd 2011 Hemelvaartsdag 2011 en Hans Boerema en 2012 Diana the musical.

Mijn horoscoop luidt vandaag ‘Een juridische kwestie, studie, literatuur of publicatie kan geld opleveren en dat zal een welkome aanvulling zijn van uw banksaldo. U hebt genoeg goede ideeën maar teken nu geen contract. Een vrouw kan voor frictie zorgen’. Een goed advies.