DAG VAN GRANADA, DE VERENIGING OFFICIEREN CAVALERIE, HET LICHT OP TWEE BIJZONDERE NEDERLANDSE CAVALERISTEN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 6 EN 7 JUNI VANAF 5 JANUARI 1991

10:05 Na verzending van mijn bericht Terugblik op 1992 mijn documenten d.d. 5 juni vanaf 5 januari 1991, dag van Nerja en Almuñécar en Het Licht op de Chinook en Gibraltar heb ik nog eens verschillende beelden op mij laten inwerken die een speciale betekenis voor mij hebben als vervolg op hetgeen ik heb beschreven in mijn favoriete wandeling van Maarn naar Maarsbergen.

Met veel belangstelling heb ik gekeken naar de reportage van het 200-jarig bestaan van de Cavalerie in Amersfoort. Hierin viel mijn oog in het bijzonder op de generaals Harm de Jonge en Henk Morsink. Hoewel mijn verblijf bij de Amersfoortse Cavalerie slechts acht maanden heeft geduurd is het wellicht een van de belangrijkste perioden van mijn leven. Zoals u kunt zien op 1970 militaire dienst heb ik mijn uniform van het regiment van Boreel toen met veel trots gedragen. Daarna heb ik er enige tijd de draak mee gestoken. Sint Joris is immers de schutspatroon van dit regiment. Ik voel mij nog altijd verbonden met deze mensen. Generaal Jonkheer de Jonge heeft mij in het bijzonder verwelkomd gedurende het diner tijdens de viering van het 75-jarig bestaan van de Vereniging Officieren Cavalerie in Kasteel Maurick te Vught en Generaal Henk Morsink heb ik voor het eerst ontmoet tijdens een lunch in Pulchri aan het Lange Voorhout te ’s-Gravenhage. Wat mij betreft kan die relatie nooit meer stuk. In dit verband verzond ik vervolgens dit bericht: “5 jun. 2020 19:35 onderwerp: Re: Re: re: el reportaje de mi última visita podréis ver en … aan Drs, Francis, Natalia Hola Natalia, Esto es mi penúltimo reportaje de mi visita a la región de Granada Excursie naar de Sierra Nevada op 21 februari 2019. Mi hijo mayor me ha aconsejado visitaros cuanto antes. Respectando las exigencias del estado de alarma. ¡Por Supuesto! Desde Torremolinos un abrazo para todos, JOHN”. Na het zien van Persconferentie Rutte na Ministerraad en Cayetana Álvarez de Toledo: “Una reagrupación por España y la libertad” en S.M. el Rey con el Consejo Empresarial Iberoamericano als gast van de Confederación Española de Organizaciones Empresariales (CEOE)  ben ik gaan slapen. Vanuit deze achtergrond vervolg ik mijn verhaal over 28 jaar NederlandsSpaansBritse organisatieontwikkeling met mijn verslag van 6 juni 1992.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 6 juni vanaf 5 januari 1991: 1992 Terug in GranadaCarmen García de GranadaInstituto Internacional AlmuñécarCarmen de las Cuevas GranadaCastila GranadaEurohispania GranadaEstudio Internacional Granalingua Granada 1994 Decision Day 1995 Mijn brief d.d. 30 mei 1995 ter attentie van Prof.Dr Hugo de SchepperOntwikkelingen ter attentie van de Minister van Justitie Hare Excellentie Mevrouw Mr. W. Sorgdrager 1996 Declaratie ter attentie van Minister Hans Dijkstal van Binnenlandse Zaken van het Koninkrijk der Nederlanden 1997 Joris Voorhoeve and Loek Hermans in LeeuwardenEurotop Amsterdam ter attentie van Voorzitter Drs Wim Kok van de Europese Unie 1998 Procedure 97 / 2152 BELEI R08 II G32  2000 Terugblik en Perspectief 2001 Uitnodiging ontvangen van de Baak 2002 Dagboek 004 2004 Klinkklaar 2005 Nederland-België 2007 Het Rijk Alleen 2008 De ontbrekende foto 2009 Olga María Ramos 2010 De hoefslag op het strand 2011 Santa Fe en 2012 Wat doen wij met Paleis Soestdijk?

Mijn horoscoop luidt vandaag ‘Het kan moeilijk zijn uw aandacht te houden bij hetgeen u verondersteld wordt te doen. Leg u erbij neer dat u niets van belang voor elkaar zult krijgen. Het besef dat iemand u bijzonder lief heeft zal u romantisch stemmen’.

In mijn hart ben ik altijd een cavalerist gebleven. Een belangrijke rol hebben hierbij de heren Jan Kees Meijnen uit Velp en Axel Rosendahl Huber uit Den Haag vervuld. Ik kom hier nog op terug in mijn komende bericht.  Trouw aan elkaar

15:30 Na verzending van het bovenstaande zag ik Nuestro  Majestad El Rey Don Felipe de Borbón y Grecia in El pleno de la Cámara de Comercio de España expresando un Nuevo Espíritu. In dit verband kom ik terug op mijn horoscoop van vandaag ‘Het kan moeilijk zijn uw aandacht te houden bij hetgeen u verondersteld wordt te doen. Leg u erbij neer dat u niets van belang voor elkaar zult krijgen. Het besef dat iemand u bijzonder lief heeft zal u romantisch stemmen.

18:40 Hierna zag ik dat het cavalariezangkoor zich klaarblijkelijk niet had gerealiseerd dat Onze Vorstin inmiddels plaats heeft gemaakt voor Onze Vorst. Vanuit deze achtergrondzond ik dit bericht aan mijn buren. 16:43 Hola vecinos, Acabo de ver Su Majestad el Rey preside el acto de entrega de entre de Reales Despachos en la Abe Feliz fin de semana, John van der Heyden. Vanuit deze achtergrond vervolg ik mijn verhaal over 28 jaar NederlandsSpaansBritse organisatieontwikkeling met mijn verslag van 7 juni 1992.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 7 juni vanaf 5 januari 1991: 1992 Terug in het AlhambraBezoek aan het Alhambra 1995 Half krat bier ter attentie van Minister Winnie Sorgdrager van Justitie 1996 Curriculum vitae bestemd voor uitzendbureau Start 1998 Bingo 1999 Uwe Majesteit 2000 Nieuw huwelijk 2001 Koersdaling KPN zet door ten gevolge van mislukte fusiebesprekingen 2002 Power Point Presentatie van MoskouInzake 28 september 2002 2003 Retour Nijmegen-Torremolinos 2005 Van het kastje naar de muur 2006 060606 2007 Top label domeinnaam 2009 Paars en Oranje naar Zuid-Afrika 2010 Hermitage Amsterdam 2011 Inzake Dixons in Staines, Utrecht en Nijmegen en 2012 Hollandse nieuwe en pescaítos.