TERUG NAAR DE TOEKOMST EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 18 JUNI VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Het Licht op Bob Burger van het Malaca Instituto, chocola en mijn documenten d.d. 17 juni vanaf 5-januari 1991 heb ik naar de debatten in het Congreso de los Diputados in Madrid gekeken. Via het youtubekanaal was het mogelijk daarop te reageren. Dat heb ik voor de aardigheid eens gedaan. Eerst in het Nederlands. Daarna in het Spaans. Ik heb hen gewezen op het belang van de Benelux voor hen. En het Nederlands als meest gesproken taal in dat gebied. Daarop heb ik de meest eigenaardige reacties ontvangen. De eerste reactie liet weten dat Nederland Spanje heeft gekoloniseerd. De tweede zag mij als VAN DER HEYDEN voor een Duitser aan. Dat heb ik tegengesproken. Vervolgens werd ik aangeschreven als HEYDEN. Wel lachen! Zeker als we kijken naar het plaatje over DE HEYDEN of WAARSEGGER. Maar al bij al wel interessant. Veel Spanjaarden lijden nog aan hun oude kwaal. Praten kunnen ze goed. Maar COMMUNICEREN moeten ze nog leren. Het is goed dat Wopke Hoekstra zich bij zijn leest houdt als Minister van Financiën. Vervolgens zag ik een medewerker van ‘Educación’ op het spreekgestoelte. Hij verwees in zijn betoog naar ‘un lugar de cuyo nombre no quiero acordarme. In dit verband verwijs ik naar mijn brief Educación y Sociedad.

Mijn horoscoop luidt vandaag ‘Let op details in uw dagelijks werk en uw dienst aan anderen. Een aanpassing thuis of op het werk kan nodig zijn. Houd gevoelens voor uzelf en focus op het gelukkig maken van anderen. Communiceer met naasten en vrienden’. Bij deze.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 18 juni vanaf 5 januari 1995 Het Capitool 1997 Fax message to the President of the European UnionGelukwensen aan de Minister-President en Voorzitter van de Europese Unie 1998 Italia, Italia  1999 El mundo de mañana empieza hoy 2001 Eurotop in Göteborg 2002 Dagboek 012 inzake Candle in the WindOvername van het jacht van de Prince de Lignac 2003 Honesty 2005 Big Brother 2006 Trooping The Colour 2007 Verbeter de creativiteit door een schop in de grond 2008 Schokkend bericht 2009 Instituto Cervantes in England 2010 Huiskamerbijeenkomst D66Paars Plus 2011 Gesprek met de Voorzitter van Levende Talen Bezoekverslag 17 juni 2011 en 2012 Convergentie en Transparantie.