BEZOEK VAN PRESIDENT MACRON VAN FRANKRIJK AAN NEDERLAND

Na verzending van Paleis Het Stadhoudelijk Hof te Leeuwarden, Kabinet met Nieuw Elan, Vaderdag in Argentinië en mijn interview met Roxanna Panero constateer ik nu belangstelling voor Ida Willadsen, directora de Malaca Instituto: La danesa que vive en sueña en español en Plannen. Vandaag brengt President Macron van Frankrijk een bezoek aan onze Nederlandse Minister-President Mark Rutte. Ik mag aannemen dat hij met een flinke reeks agendapunten naar het Catshuis komt. In mijn berichtgeving is mijn aandacht vooral gegaan naar zijn voorganger Jacques Chirac. Ook komt voormalig President Giscard d’Estaing voor in Warm welkom voor Prinselijk Paar, Giscard, Diana… y los escépticos en Een romance uit 1994 . Mijn horoscoop luidt ‘Obstakels kunnen u dwingen iets te veranderen. U zult enorm opschieten als u zich voorneemt eerst te doen waar u eigenlijk geen zin hebt. Werk gedisciplineerd en vlijtig. Stort u later vandaag op een of ander leerprogramma’. Hartelijke groet John van der Heyden En Français Jean Lambert de la Bruyère Voorzitter Stichting Cervantes Benelux.