VAN RANDSTAD UITZENDBUREAU NAAR CERVANTES EMPLEO

In mijn NIOW-tijd heb ik op PR-gebied veel steun gehad aan de echtgenoot van mijn docente Spaans uit Doorn. Zij verzorgde de Spaanse lessen in onze cursuslokaties in Doorn en Wijk bij Duurstede. Haar echtgenoot was toen hoofdredacteur van de Telegraaf. Hij heeft mij in Maarn ooit op een mooie zwoele zomeravond bezocht en tot diep in de nacht hebben we gefilosofeerd over hoe we het beste de reclamecampagne voor NIOW-Talen konden aanpakken. Die adviezen heb ik toen overgenomen. Hij is later directeur geworden van de TROS. En zijn vrouw gaf ook Spaanse les aan het Revius Lyceum in Doorn. Onze PR-medewerker bij de Baak was Paul Riegen. Liesbeth heeft mij nog met hem laten praten voordat mijn werkzaamheden op de Baak ten einde liepen. Daarna heeft zij mij een door de Baak betaald loopbaandvies laten geven door de heer Bert Schaake van het bureau Psychotechniek in Utrecht. En hieruit is het Instituto Cervantes voortgekomen. Zoals je weet beste Maagd: U wilt van alles tegelijk en kunt niet wachten om aan de slag te gaan. Een ideale dag voor studie. Begin met ochtendgymnastiek anders bent u te ongedurig om stil te zitten. Houdt u niet bezig met financiële vragen; u bent nu te ongeduldig. Schorpioen: Overweeg een studie te hervatten of een cursus te volgen waarvan u in de toekomst nut kunt hebben. Zoek uit welke uw mogelijkheden zijn en raadpleeg het internet. Een gebeurtenis kan verrassend in uw voordeel zijn. Daartoe kijk ik vanmorgen naar ‘Goedemorgen Nederland’ Vissen: Struikel niet over uw impulsiviteit en sla financieel de plank niet mis. Veranderingen in uw liefdeleven zijn op langer termijn gunstig al kunt u zich afvragen waarom ze nu gebeuren. Een romance op het werk is slecht voor uw reputatie.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 25 juni vanaf 5 januari 1991: 1996 Justitie Arnhem 1997 Auction of your dresses in New YorkYour reference 240 67551 27558 A on behalf of Mr G.P. Mitchell HM Inspector of TaxesNew activities 1998 SponsoringDe bungalow 1999 Planning 2001 Comparitie van partijenLetters to Diana 2002 Nieuwsbrief 007Brief aan de Belastingdienst Particulieren/Ondernemingen Buitenland in HeerlenFaxbericht aan belastingadviseur R.M. Tijssen te Malden Nederland 2004 Een laatste kattenbelletje 2005 The Biographer 2006 De Koning 2007 John van der Heyden en Emily Bremers 2009 Oude bekenden 2010 Berichtgeving aan Alexander Pechtold, Johan Agricola en Liesbeth HalbertsmaPaars Plus Ultra  – Het Valkhof in mijn Brieven aan Diana Prinses van Wales 2011 A galopar, a galopar de Paco Ibáñez y Rafael Alberti 2012 Elogio de la locura

Na verzending van het bovenstaande zag ik in ‘Goedemorgen Nederland’ het vraaggesprek met CEO Jacques van den Broek van Randstad N.V.. Ik herkende in zijn optreden een opmerkelijke gelijkenis met onze familietrekken. Ik ben immers een kleinzoon van Johannes Lambertus van den Broek en herken al gauw gemeenschappelijke genetische kenmerken. In dit verband vond ik het een opmerkelijke coïncidentie dat er in hetzelfde programma een mededeling werd gedaan over het boek van Meghan Markle en haar echtgenoot  Prins Harry. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten waarin het bureau Randstad is vermeld: Initiatief  – GelovenEasy startJij bent het beginCharity and BusinessHfl. 111.133,60Retour Nijmegen-Wassenaar IVerder bouwenIk laat John niet voor Joker gebruikenSaskia PretWerken met ontwikkelingstrajectenInstituto Cervantes Limited EnglandOnder de keizerskroonKarel ‘De Grote’ AalbersDe Europese Investeringsbank en het geheim van Professor J.G. Knol Van onze secretaris Chris de Mey heb ik veel geleerd op het gebied van vastlegging van correspondentie. Daar ben ik hem nu nog dankbaar voor.

Nieuw in de Top 20 van 207 zoekopdrachten op 17. kees levisson randstad Toelichting: randstad is vermeld in Cervantes Empleo, Initiatief, Geloven, Easy start, Jij bent het begin, Charity and Business, Hfl. 111.133,60, Retour Nijmegen-Wassenaar I , Verder bouwen, Ik laat John niet voor Joker gebruiken, Saskia Pret, Meer mensen mens, Werken met ontwikkelingstrajecten, Instituto Cervantes Limited England, Onder de keizerskroon, Zestien jaar vrijgezel en FC Cervantes Dossier Vitesse.

Ik vind het trouwens heel verstandig dat President Sarkozy van Frankrijk gisteren de President van India en zijn manschappen heeft uitgenodigd op de Boulevard des Champs Élysées. Die president was ik nog vergeten te vermelden in Bezoek van President Macron van Frankrijk aan Nederland.

Een Heerlijk rijtje 28 april 2005 stond vooral in het teken van mijn videoverslag van mijn reis door Spanje in 1992. Op die dag heb ik in de Jaarbeurs te Utrecht een gesprek gevoerd met Sigrid de Bonth van Randstad. In dit verband is het opmerkelijk dat het journaal gisteren liet weten dat het werkeloosheidspercentage in Spanje momenteel is opgelopen tot twintig procent van de beroepsbevolking. Vandaag werd verteld dat Randstad weer en de lift zit. Het is mijns inziens dus zaak dat zij hun naam in Spanje nu veranderen in Cervantes Empleo of anderszins in Cervantes Empleo gaan participeren. Het is een goede manier om de economie daar weer op gang te krijgen.

Openingsbijeenkomst AEPE-Congres in Gijón in aanwezigheid van de autoriteiten en lezing van schrijfster Lourdes Ortiz en Cervantes Empleo Vanmorgen heb ik een korte wandeling gemaakt door het centrum van Gijón. Opvallend was een vestiging van RANDSTAD, als vermeld in een uitzendbureau op Schiphol, Initiatief , Geloven, Easy start, Jij bent het begin, Charity and Business, Retour Nijmegen-Wassenaar I, Verder bouwen, Ik laat John niet voor Joker gebruiken, Saskia Pret, Meer mensen mens, Hoofdlijnen, Werken met ontwikkelingstrajecten, Instituto Cervantes Limited England, Onder de keizerskroon, Het ware verhaal, Zestien jaar vrijgezel, Pasta met een vleugje wit goud, De Europese Investeringsbank en het geheim van Professor J.G. Knol (KKS20090715) en Een Heerlijk rijtje.