MIJN DOCUMENTEN D.D. 26 JUNI VANAF 5 JANUARI 1991

14:00 Vanmorgen heb ik mij gewijd aan het vervullen van mijn fiscale verplichtingen over 2019. Daartoe heb ik weer eens na mijn bezoek aan ‘hacienda’ in Torremolinos een bezoek gebracht aan Diego in Benalmádena. Hij doet mij altijd denken aan Diego Velázquez. Na dit te hebben afgehandeld raadpleeg ik de horoscoop van de gouden driehoek van vandaag beste Maagd: Wendt u tot vrienden als u steun nodig hebt; ze kunnen een ongewoon doch nuttig advies hebben of informatie uit onvermoede bron. Let op hetgeen u toevallig hoort. U kunt een vreemd antwoord krijgen op een gewone vraag. Schorpioen: Bepaalde onderwerpen krijgen een nieuwe betekenis voor u en door daarmee naar buiten te treden kunt u in de krant komen. Uw persoonlijkheid en oordeelkundigheid zullen groeien als u meer op uw intuïtie vertrouwt. Dat laat ik graag over aan Sjuul Paradijs. Mijn gouden stelregel is ‘First things first’. Ik ben altijd gewend geweest om mijn beslissingen niet van de pers afhankelijk te maken. Vissen: Doe wat uw hart u ingeeft en geniet van het leven. Accepteer ze en neem uw partner mee, als u kaartjes worden aangeboden voor e.o.a. evenement. Een kind kan een grote carrière tegemoet gaan als u het nu een klein duwtje geeft.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Van Randstad Uitzendbureau naar Cervantes Empleo mijn documenten d.d. 26 juni vanaf 5 januari 1991: 1993 De vuurtoren1994 Uw brief van 20 juni 1994 ter attentie van Drs H.W. Lulofs1996 Ontmoetingen in Het Stadhouderlijk Hof te Leeuwarden 1997 I received your photographUw documentatieVrij onverveerd 1998 Eenheid, Recht en Vrijheid 2000 Appeltje voor de dorst2001 Regeren is delegeren 2002 Nieuwsbrief 008 2003 Prinses Margarita 2007 Het geheime wapen 2008 Mirjam Bemelmans 2009 Nicolás de la Barreda 2010 Zomerconcert Alive Black Gospel Choir 2011 Alive Gospel Choir en 2012 Onderhoud met Doctor Jiménez Garrido.