DE CERVANTES MANAGEMENT GROUP EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 30 JUNI VANAF 5 JANUARI 1991

Ik kom nog even terug op mijn horoscoop van gisteren. Schorpioen: Wat voorbij is, is voorbij; zand er over. Zet een grief die u al lang meedraagt voor eens en altijd van u af; u zult zich daarna beter voelen. Het werk dat u in stilte hebt gedaan is niet onopgemerkt gebleven. Durf enig risico te nemen. Ik vind dat een heel goed advies. De tijd is aangebroken om nieuwe stappen te zetten in de richting van het gewenste doel. En om mijn familienaam eer aan te doen gaat mijn hart nu weer uit naar het bos en het paars van de heide. Daartoe memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Frits Bolkestein en mijn documenten d.d. 29 juni vanaf 5 januari 1991  mijn correspondentie met onze voormalige Koningin Beatrix: Bij de vijfde meiKarlsprijsKarlspreis  – Landgoed De Horsten te Wassenaar  – ConvocatiesLandgoed De Horsten te WassenaarOverwegingen  – Uw schrijven 567/96/CVBHuwelijk  – Landgoed De Horsten te Wassenaar  – Een droom van Rood en Geel en Schittering van Spanje beste Maagd: In de liefde en financiën lijkt sprake van vooruitgang. Een affaire die nu begint heeft een goede kans van slagen op voorwaarde dat alles zich in de openbaarheid afspeelt. Houd er rekening mee dat uw gedrag consequenties kan hebben. Schorpioen: Er kan al vroeg op de dag sprake zijn van onenigheid. Een prima dag om u assertief op te stellen teneinde te tonen dat u meent wat u zegt. Managers onder u kunnen rekenen op goede resultaten en feedback van teamgenoten. Vissen: Grijp elke kans om uw leefomstandigheden te veraangenamen. Ga op zoek naar huisvesting die beter aansluit bij uw wensen als uw huidige woning u niet bevalt. Als u nadenkt over een verloving, maak dat dan dezer dagen bekend.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 30 juni vanaf 5 januari 1991: 1994 Aankondiging voorgenomen bezoek aan Groningen 1997 I wish you a very happy birthdayReservation of Palace Het Loo on 28 SeptemberReport 26 to Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales 1998 Aranjuez 1999 Fusie 2000 Kennisgeving inzake EndemolEuropean Cervantes Foundation 2001 Prinses Margarita in stlte getrouwd 2002 Niels Stemerdink en Lena 2003 Heydanus, Erasmus en Cervantes 2005 Autoriteit Financiële Markten 2006 Después del mundial todo va a cambiar 2007 Multifunctioneel centrum 2008 ¡Viva España! 2009 Alkmaar 2010 Marcel Boekhoorn, The Ritz en de Nationale Ondernemingsprijs Koning Willem I 2011 Una botella de vino Argentino de San Juan en 2012 De belangrijkste gebeurtenissen van de komende tijd .