NCCS-INLOOP, CERVANTES REIZEN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 4 EN 5 JULI VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Het Licht op Rijswijk ZH, Cupido en Yoyo Olivier heb ik de inloopborrel van de NCCS bijgewoond in Finca Los Caballeros. We hadden een opkomst van 51 leden. Het voelde als een bevrijdingsfeest om na lange tijd goede vrienden en overige leden weer in levenden lijve te ontmoeten. Het bestuur had zorg gedragen voor heerlijke haring en andere hapjes. Bas Duynstee voerde een sfeervolle show op die aan het eind van de bijeenkomst rond 20:00 leidde tot ongekende uitspattingen van enthousiasme ¡Yeah! ¡Yeah!. Af en toe op de mondharmonica virtuoos bijgestaan door voorzitter Wilmar Bliek. Met mijn tafelgenoten Anna, Marijke, Koos en Kitty heb ik oude herinneringen kunnen ophalen. Onder meer inzake mijn ervaringen met Samson in Alphen aan den Rijn, Wolters-Kluwer en de maandelijkse cavalerielunch in Warnsveld. Ook heb ik gesproken over de geplande reisorganisatie Cervantes Travels ofwel Cervantes Reizen. Dat idee heb ik reeds in augustus 1997 gemeld aan chauffeur Hans Backus van Speedwell Reizen na ons bezoek aan de Royal Palaces in Engeland. Terzake memoreer ik mijn brief van 4 juni 1998 aan de op 18 januari 2014 overleden Drs T. Breuker uit Groningen.

Hoewel de heer Breuker is overleden is het idee nog altijd springlevend en dient slechts te worden opgepakt door terzake deskundigen. Wij kregen wij het nadrukkelijke advies om niet te zoenen. Wel jammer. Want zoals je weet is dat altijd mijn favoriete hobby geweest beste Maagd: Besteed geld aan uzelf of dat nu is om uw kennis op een hoger plan te tillen of uw welzijn te verbeteren, het is een waardevolle investering in uw toekomst. Ga naar de sportschool of schoonheidssalon of word lid van een yogaclub.

Schorpioen: Kom op adem met vrienden als u de laatste tijd hard hebt gewerkt. Met uw partner samen thuisblijven kan ook heel aantrekkelijk zijn. Misschien laat u uw artistieke talent los op de tuin of geeft u een balkon een opfrissertje.

Helaas is het niet mogelijk om met mijn partner thuis te blijven. Mijn gedachten gaan echter wel uit naar mijn favoriete plek bij de open haard in Brummen. Het is ook een goed idee om mijn balkon met uitzicht over de Middellandse Zee een opfrissertje te geven. Maar dat laat ik liever aan iemand anders over.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d.  4 juli vanaf 5 januari 1991: 1996 Vestiging permanent rechtinstandhoudend gebruik handelsmerk 1997 Buy Utrecht and win Monopoly 1999 Ramschip Schorpioen 2001 Goedkeuringswet behandeld 2002 Berichtaan de directie 004 2003 Prinses Diana Stadion 2004 Letter to Earl Charles 2005 Hollanditis 2006 De terugkeer van Ruud Lubbers 2007 Diplomauitreiking en ledenvergadering van de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden  2009 Dries van Agt 2010 Hernieuwde belangstelling voor FC Cervantes Arnhem, Prinses Dianastadion, Alan Beer en Guy Verhofstadt 2011 Nog twee medische onderzoeken 2012 Mr Abraham Moszkowicz en de Orde van Advocaten.

Alsmede mijn documenten d.d. 5 juli vanaf 5 januari 1991: 1997 Letter to Mr and Mrs Tristen in Henley-on-ThamesGreetings  1998 President 1999 Vuurwerk 2000 Op één lijn 2001 Denkend aan Henley 2002 Bericht aan de directie 005 2003 Gevolmachtigd President-Directeur van de Raad van Bestuur 2005 Adreswijzigingen 2006 Eerlijkheid  2007 Ambassadeur Van Heemstra  2008 Nous MaintiendronsAnton Busselman en Helvetia Verzekeringen  2009 De fotograaf van Hans van den Broek  2010 Wallage en Rosenthal informateurs 2011 Koninklijke foto’s met Les Jell, David Maher en Prince Lee en 2012 Friends Forever.

P.S. De zwarte stippeltjesjurk is weer in de mode