HENLEY-ON-THAMES, CERVANTES PRODUCTIONS, HET SPAANSE STAATSBEZOEK AAN ENGELAND EN BEZOEKEN VAN FELIPE EN LETIZIA AAN ALICANTE EN CUENCA

11:15 Na verzending van NCCS-inloop, Cervantes Reizen en mijn documenten d.d. 4 en 5 juli vanaf 5-januari 1991 ging mijn aandacht uit naar het Kerstconcert van de New London Chorale in 1992 in Utrecht. Zij hebben mij geïnspireerd tot een village walk door Royal Leamington Spa op 26 april 1997 als beschreven op pp. 221-222 van mijn boek.

Hoewel ik verwacht had dat het dit jaar niet zou doorgaan werd gisteren in Henley-on-Thames de laatste dag van de Henley Royal Regatta gehouden. In dit verband stuurde ik Rafael del Moral afgelopen zaterdag dit bericht: “datum: 4 jul. 2020 17:30 onderwerp: Re: ¿Cómo estás?. Creo que ya no me siento obligado de pronunciar mi ponenia propuesta. Simplemente porque ya lo hecho Su Majestad El Rey Felipe en Reyes de España en la Cena de gala ofrecida por S M la Reina del Reino Unido en Londres. Feliz fin de semana. John”

Terzake kijk ik weer naar onze horoscoop van vandaag beste Maagd: Een toevallig commentaar kan uitgroeien tot een filosofisch debat dat u dwingt uw standpunten te verdedigen. Om tijd te besparen en misschien zelfs uw gezicht te redden doet u er goed aan uw opvattingen voor u te houden.

Schorpioen: Houd rekening met problemen thuis of een machtsspel op het werk. Blijf gefocust, maak een lijst van hetgeen u wilt bereiken en werk daar gestaag doorheen. Een geschikte dag om apparaten te controleren op onderhoud.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 6 juli vanaf 5 januari 1991: 1997 Hooray Henleys 1998 Verzoek om ondersteuning Reünie SROC 1999 De Heyden of Waarsegger 2004 Diana Memorial Fountain 2005 London 2012 2007 De Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden 2008 Ons gesprek van 4 juli 2008Verslag Arnhem en Den Haag 2009 Omgeving Arnhem en Heerlen 2010 Nederland-Uruguay 3-2 2011 Van der Heyden, Spencer, Donner en Opstelten 2012 Als een Koning.

18:25 Aansluitend constateerde ik op Persoonlijke gegevens initiatiefnemer Instituto Cervantes bijzondere aandacht voor Positie van bedrijven in de Nederlands-Spaanse handelsrelatie: Teneinde de continuïteit van de Nederlands-Spaanse relaties te bevorderen zal naar verwachting de vraag naar met name de intensieve cursussen voor managers en het Spaans voor specifieke doeleinden sterk toenemen. Ook het ervaringsleren, dat de basis vormt voor het modulaire opleidingstraject, met flexibele in- en uitstroming, Nederlands-Spaans Intercultureel Management, zal eerst een werkelijk functionele bijdrage vormen tot de verbetering van het communicatieve en bedrijfsmatige rendement van medewerkers van bedrijven en instellingen die contacten onderhouden met Spaanstalige relaties.

In dit verband blik ik terug op de toespraak van Koning Felipe op 12 juli 2017.

Zij zetten hun bezoeken aan de verschillende autonomías in Spanje thans voort. In dit verband werd ik positief verrast door deze beelden uit Alicante: Sus Majestades los Reyes durante su recorrido por la Playa de Malvarrosa, Llegada de Sus Majestades los Reyes a Benidorm en deze beelden uit Cuenca: Sus Majestades los Reyes visitan ASPADEC en Cuenca en hiermee in samenhang Nederlands Staatsbezoek Verenigd Koninkrijk.