BEZWAAR VAN PRINSESSEN MARGRIET EN IRENE TEGEN BOSKAP EN WONINGBOUW ROND PALEIS SOESTDIJK

11:10 Aansluitend aan mijn bericht Vergeet mij niet, het Spaanse staatsbezoek aan Engeland en Het Licht op Stratford-upon-Avon  zag ik dit verslag van het bezoek van Willem-Alexander en Máxima op 23 oktober 2018 aan The House of Commons in het Britse parlement gevolgd door A royal tour – 200 years Kingdom of the Netherlands, The Dutch Monarchy explained, Dutch Monarchs Family Tree en Belgian Monarchs Family Tree. Voordien heb ik in het NOS Journaal van 09:45 en 14:00 vernomen dat de prinsessen Margriet en Irene in een brief aan het gemeentebestuur van Baarn bezwaar hebben aangetekend tegen het voornemen om bos te kappen rond Paleis Soestdijk en huizen te bouwen op het voormalige terrein van de Koninklijke Marechaussee beste Maagd: Onverwachte uitgaven kunnen met familie te maken hebben en een afspraak met de bank of een makelaar kan niet het gewenste resultaat opleveren. Een uitwisseling van ideeën zal u aan het denken zetten over uw doelstellingen.

Schorpioen: U kunt in het middelpunt van de belangstelling terechtkomen; schrik niet, geniet ervan. Gedraag u als zodanig als anderen u als leidinggever zien. Ook als u goed voor uzelf zorgt kunt u zich zorgen maken over uw gezondheid.

 Vissen: Uw enthousiasme zal zowel thuis als op het werk aanstekelijk werken. Maak een optimaal gebruik van alle positieve straling om u heen. De liefde van uw partner is zuiver, ga daar niet slordig mee om. Bied excuses aan voor fouten.

Dat zou ik inderdaad zeer op prijs stellen. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 10 juli vanaf 5 januari 1991: 1996 Familieonderzoek 1997 I received Your Heart backNew York visit on behalf of Cesar Rennert 1998 Canterbury Tales 2000 Quixotic Quest 2002 Soldaat van Oranje II 2003 Prinses Margarita beooogd bestuurslid van de Stichting Cervantes Benelux 20042005 The long and winding road  2007 Robert Bischot, La Casa Real Española en de Cervanteskring 2008 Nederlands-Spaans werkgelegenheidsplan 2009 My secret mission 2010 Oranje-invasie Johannesburg 2011 Pim en Margit Kaper en de verantwoordelijkheden van Prinses Diana’s butler Paul Burrell en 2012 Nieuwe directiewisseling bij de Baak en mijn faxberichten vanaf 30 juli 1992.