DE NITTY GRITTY DETAILS VAN TOLEDO

14:00 Na verzending van mijn bericht Jack Rackham, de Britse Monarchie, Coaching, Jeroen Snel in Kasteel De Haar in Haarzuilens, de communicatie tussen de Nederlandse en spaanse belastingdienst en mijn documenten d.d. 11 en-12 juli vanaf 5 januari 1991 en het zien van de zomerspecial van Blauw Bloed vanuit Kasteel De Haar in Haarzuilens met beelden van bezoeken van Felipe en Letizia aan Murcia, in Aragón het klooster San Juan de la Peña bij Jaca en een herdenkingsdienst voor de Coronaslachtoffers in de Catedral de la Almudena in Madrid ontving ik van Francis Versteeg om 20:06 het verzoek om haar van de lijst te schrappen van de dagelijkse update. Dat verzoek heb ik vanzelfsprekend gerespecteerd en heb haar bedankt voor alles wat zij voor mij heeft gedaan. Met name de organisatie van mijn verjaardag in Toledo op 9 november 2018. Als de tijd ervoor rijp is hoop ik haar in Nederland weer eens te ontmoeten aan het strand stil en verlaten beste Maagd: Met een conventionele werkwijze boekt u de beste resultaten. Economische veranderingen zullen u in uw voornemen sterken op de ingeslagen weg verder te gaan. Zorg voor een professioneel imago en doe niet te veel tegelijk.

Schorpioen: U kunt in een beschouwende enigszins weemoedige stemming zijn en het liefst in een stoel willen kruipen met een goed boek of lang bellen met een goede vriend(in). U zou echter uzelf niet zijn als u ook iets nuttigs doet.

Ik ben geen liefhebber van lange telefoongesprekken en ik werk bij voorkeur aan mijn eigen boek dat thans ook in Spanje te koop is. Wellicht is het wel zinvol om het boek De Kloof te lezen van Jan Terlouw. Dat is mij op 19 november 2010 geadviseerd door voormalig Commissaris van de Koningin Boele Staal.

Ook hebben wij met Ankie Dobbelman een leuke reis door Kastilië gemaakt met een bezoek vanuit Madrid aan Toledo. Met het oog op de komende ‘quatorze juillet’ kijk ik ook naar de Vissen: Een gesprek over geld kan minder voorspoedig verlopen dan verwacht. Toch wordt het in menig opzicht een positieve dag. Hecht niet te veel waarde aan beloften en lach erom als mensen zich daaronder proberen uit te draaien.

Ik eindig deze update tenslotte met mijn documenten d.d. 13 juli vanaf 5 januari 1991: 1995 Dissertatieprogramma ter attentie van het College van Bestuur van de Katholieke Universiteit te Nijmegen 1996 Uw brief Nr. 96MO05297/5382 ter attentie van Minister-President Drs Wim Kok van het Koninkrijk der Nederlanden 1997 Waiting for My Partner in Palace Het Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden 1998 Vive La France 1999 Schoonouders 2002 Vaststellingen 2004 Toeval 2006 Inzake Prins Albert II van Monaco 2007 Nederlands-Spaanse samenwerking 2008 Brieven aan de burgemeesters van Nijmegen  2009 Uw post van 31 maart en 26 mei 2009 2010 Paul de inktvis 2011 Brieven aan Breuker, Gran Hermano, Letters to Elizabeth en The Cable Turtle of Purple en 2012 Honderd miljard euro voor Spanje.